Sb-Hem Pemar

En lokal fastighetsförmedlingsbyrå som flera gånger belönats med riksomfattande pris. Vi erbjuder yrkeskunnig, kvalitativ och individuell bostadsförmedling till alla våra kunder.

Sb-Hem Pemar

Välitysliike Turku Oy LKV
FO-nummer: 2565189-7
E-mail: paimio@spkoti.fi Asematie 1, 21530 Pemar

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

010 288 9888

Prislista

Sb-Hem Pemar

Smidigare fastighetsförmedling i Pemar

Sb-Hem Pemar är Välitysliike Turku Oy LKV:s verksamhetsställe i Pemar. Vi är en beprövad lokal fastighetsförmedlingsbyrå i Pemar centrum. Vi betjänar alla som överväger att byta bostad i såväl Pemar som närliggande kommuner.

Vare sig du vill sälja eller köpa en bostad eller stuga kan du kontakta våra sakkunniga fastighetsmäklare som alla har avlagt AFM-provet. Vi erbjuder sakkunnig och människonära service som börjar med ett kostnadsfritt värderingsbesök.

Som din fastighetsmäklare vill vi göra bostadsaffärerna så smidiga som möjligt. Våra sakkunniga och ambitiösa fastighetsmäklare erbjuder dig personlig och effektiv service för att bostadsaffären ska vara enkel och stressfri. Kontakta oss och be om ett värderingsbesök!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
kaikki myymiseen liittyvät asiat