Sb-Hem Rovaniemi

Sb-Hem Rovaniemi hjälper dig med alla bostadsfrågor i närheten av och i Rovaniemi. Välkommen till vårt kontor i Rovaniemi. Vi finns på Ainonkatu, i Säästöpankki Optias lokaler.

Sb-Hem Rovaniemi

Sp-Koti Kiinteistönvälitys Rovaniemen Tähelliset LKV Oy
FO-nummer: 2609029-4
E-mail: rovaniemi@spkoti.fi Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi

Öppettider

mån–tors 10–16.30, fre 10–15.30, samt enligt överenskommelse

Kontakta oss

0400 515 592

Prislista

Sb-Hem Rovaniemi

Lokal service i dina bostadsaffärer

Sb-Hem hjälper dig med dina bostadsaffärer, oss hittar du på Ainonkatu i anknytning till Sparbanken. Tillsammans med Sparbanken erbjuder vi kvalitativ kundservice vars uppgift är att göra dina bostadsaffärer så smidiga som möjligt. Kvalitativ service är utgångspunkten för vår verksamhet; Sb-Hem Rovaniemi vill verka nära kunderna och erbjuda lämpliga lösningar för varje kund. Vi satsar på personlig, yrkeskunnig service som är bäst på orten.

Vårt kunnande baserar sig på god marknads- och lokalkännedom, på utbildning samt på vår erfarenhet som mäklare. Vi förmedlar egnahemshus, höghus- och radhuslägenheter, fritidshus samt affärslokaler och -fastigheter. Vi har hand om värderingen av fastigheter och lägenheter samt gör skriftligen upp alla dokument som hör till köpet.

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Näyttöjen järjestelyt ja eri kohteiden esitteen ym lisätiedot tulivat todella nopeasti.
Nopeus, kiinnostus eli jos jos s-postiin ei asiakas muistanut/ voinut vastata tuli viestit toista kautta. Asiakasystävällisyys täysi kymppi
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä, todella mukava asioida hänen kanssaan
;