Sb-Hem S:t Karins

En lokal fastighetsförmedlingsbyrå som flera gånger belönats med riksomfattande pris. Vi erbjuder yrkeskunnig, kvalitativ och individuell bostadsförmedling till alla våra kunder.

Sb-Hem S:t Karins

Välitysliike Turku Oy LKV
FO-nummer: 2565189-7
E-mail: 
kaarina@spkoti.fi

Lautakunnankatu 10, 20780 S:t Karins

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

010 288 9888

Prislista

Sb-Hem S:t Karins

Smidigare fastighetsförmedling i S:t Karins

Sb-Hem S:t Karins är Välitysliike Turku Oy LKV:s verksamhetsställe i S:t Karins. Vi är en genuint lokal och effektiv fastighetsförmedlingsbyrå i S:t Karins centrum. Vi betjänar alla som överväger att byta bostad i såväl S:t Karins som närliggande kommuner.

Vare sig du vill sälja eller köpa ett enfamiljshus, radhus, en bostad i ett flervåningshus eller stuga kan du kontakta våra sakkunniga fastighetsmäklare som alla har avlagt AFM-provet. Vi erbjuder sakkunnig och människonära service som börjar med ett kostnadsfritt värderingsbesök.

Som din fastighetsmäklare vill vi göra bostadsaffärerna så smidiga som möjligt. Våra sakkunniga och ambitiösa fastighetsmäklare erbjuder dig personlig service för att bostadsbytet ska vara enkelt och stressfritt. Kontakta oss och be om ett värderingsbesök!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
kaikki myymiseen liittyvät asiat