Sb-Hem Villmanstrand

Sb-Hem Villmanstrand hjälper dig i alla bostadsärenden. Om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en bostad, ta kontakt

Sb-Hem Villmanstrand

JR Marketing Oy
FO-nummer: 1848663-5
E-mail: lappeenranta@spkoti.fi Valtakatu 41, 53100 Villmanstrand

Öppettider

Kontakta oss

040 179 3331

Vårt mål är att ge ortens bästa kundservice

Sb-Hem har återvänt till Södra Karelen med bekanta ansikten! Vi är en flexibel fastighetsförmedlingsbyrå som driver verksamhet i nära samarbete med Sparbank Optia. Vi vill att kunderna ska uppleva att det är enkelt och lätt att få service hos oss. Vårt servicekoncept bygger på kvalitet och förtroende, och vår ambition är att ge ortens bästa kundservice.

Vår know-how grundar sig på bra marknads- och lokalkännedom, utbildning och lång erfarenhet av fastighetsförmedling. För att bestämma rätt pris på objekten har vi förutom vår starka yrkesskicklighet även tillgång till statistik över genomförda affärer.

Vi förmedlar egnahemshus, höghus- och radhuslägenheter, fritidsbostäder, tomter samt affärslokaler och -fastigheter. Till vår bransch hör också uthyrning av bostäder och fastigheter. Vi gör värderingar av fastigheter och lägenheter och upprättar skriftliga värderingsutlåtanden. Dessutom upprättar vi köpe- och gåvobrev samt ansöker om lagfart och inteckningar. Via oss får du också offentliga köpvittnens tjänster.

Vi vill säkerställa att ditt hem syns på bästa sätt i webbportalerna. När vi lägger till vår lokalkännedom och vår ambition att genomföra ditt bostadsbyte tryggt och till rätt pris, får vi ett paket som är värt för dig att pröva på.

Valtakatu 41, 53100 Villmanstrand
tfn 040 179 3331

 

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Asiantunteva palvelu, nopeat kaupat.
Uusi vuokralainen löytyi nopeasti
;