Sb-Hem Virmo

Sb-Hem Virmo hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Virmo

Eloisa Koti LKV Oy
FO-nummer: 3117310-7
E-mail: mynamaki@spkoti.fi Keskuskatu 16, 23100 Virmo

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

044 342 6022

Prislista

Sb-Hem Virmo

En sakkunnig och aktiv fastighetsmäklare skapar snabba affärer

Sb-Hem-fastighetsförmedlarnas engagemang, yrkeskunnighet, lokalkännedom och höga arbetsmoral garanterar dig en så snabb och bra affär som möjligt. Vid ett kostnadsfritt värderingsbesök får du ett konkurrenskraftigt erbjudande på förmedlingsavgift. Omfattande marknadsföring: Etuovi.com, Oikotie.fi, Tori.fi och Sb-Hem.fi samt sociala mediekanaler vid behov. Vi använder alltid yrkesfotografer för objekten och kvaliteten på såväl bilder som service är viktig för oss.

Vi värderar, säljer och förmedlar bostadsaktier/fastigheter och affärslokaler inom hela Egentliga Finlands verksamhetsområde. Vi rör oss aktivt dit där våra kunder finns. Av oss får du bästa möjliga kundservice i den kanske viktigaste affären i ditt liv.

Byt till något smidigare för att göra en lyckad bostadsaffär. Sb-Hem Virmo hjälper dig!

Varje planta är viktig!

Som ett extra tillägg förutom en gåva för affären ger Sb-Hem Virmo en trädplanta till säljare och köpare av ett hem. Trädet planteras av 4H-organisationen i Finland, som samtidigt sysselsätter ungdomar och därav skapas en äkta miljögärning, ny skog. Skogen är det bästa sättet för att binda koldioxid och samtidigt det mest effektiva och förmånliga sättet för att förebygga klimatförändring.

Läs mer: Sb-Hem deltar i Taimitalkoot

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
;