Vi söker till Sparbankscentralens Sparbankstjänster Ab:s verksamhetsställe i Lundo

Kundrådgivare för bankbranschen

med uppgift att producera branschens mest unika kundservice och de positivaste kundupplevelserna i olika servicekanaler.

Vi söker för heltidsanställning och moderskapsvikariat, flera redan erfarna eller blivande framtida proffs inom bankrörelse och kundservice. 

Framgång i uppgiften förutsätter att du är serviceinriktad och försäljningsdriven. Dessutom förväntar vi oss att du har:

  • erfarenhet av kundservice per telefon eller i digitaliska servicekanaler
  • ett starkt intresse att lära dig nytt och lösa problemsituationer
  • ett proaktivt grepp om arbetet
  • beredskap att även arbeta vardagskvällar (kl. 8-22) och ibland på lördagar 
  • utmärkta kunskaper i svenska och finska

Vi erbjuder dig en mångsidig befattning i kärnan av bankbranschen och möjligheten att växa och utvecklas till en branschexpert. Du ser till att våra personkunder enkelt och bekvämt kan hantera sina dagliga ärenden i olika servicekanaler. Merparten av kundservicen sker per telefon, men dessutom möter du kunderna bland annat i chatten och via nätbanken. Du får tillgång till moderna digitala verktyg och blir del av vårt motiverade och utvecklingsivriga team. Du vet väl att det är enkelt att åka till Lundo från Åbo, bl.a. med buss! 

I Sparbanksgruppen vill vi vara Finlands nummer ett vad gäller kundupplevelsen! Din roll är av största vikt, för att vi skall uppnå detta mål i praktiken. Vi vill urskilja oss som fullständiga experter för våra kunders ekonomi och möta våra kunder på ett personligt, flexibelt och glatt sätt i alla våra servicekanaler. 

Kunde det här jobbet vara nästa steg på din karriär? Ansök genom att fylla i ansökningsblanketten senast den 2.2.2020.  Mer information om uppgiften ges av teamförmannen Niina Jalonen, tfn 050 5677 336. Dröj inte, eftersom rekryteringsprocessen fortgår redan under ansökningstiden.