JOBBA HOS SB-HEM

Vi är intresserade av att få dig till vårt starka gäng, vare sig du är ett proffs på fastighetsförmedling eller drömmer om en mäklarkarriär. Det viktigaste för oss är att du är motiverad och inspirerad till möjligheten att utvecklas i ditt arbete och att lära dig nytt.

check

I Sb-Hem kan du vara verksam över distriktsgränser

check

Ett tätt samarbete med de Sparbanker som hör till Sparbanksgruppen är en stark fördel

check

Kom och arbeta med ett nationellt och kraftigt växande varumärke

Vi letar fortlöpande efter bra typer till vårt växande gäng. Vår målsättning är att växa överallt i Finland – tillsammans med Sparbanken. Ta genast kontakt, om du vill bli en del av vårt aktiva och effektiva gäng!

Sb-Hem erbjuder mångsidiga fastighetsförmedlingstjänster både till privatpersoner och företag. Tack vare våra erfarna fastighetsmäklares gedigna lokalkännedom och vårt samarbete med Sparbanken kan vi erbjuda både specialkunnande och -tjänster för våra kunder – som de enligt våra kundundersökningar uppskattar högt. Vår målsättning är att växa överallt i Finland – tillsammans med Sparbanken.

Vi berättar gärna om fler samarbetsmöjligheter. Ta kontakt!

Verkställande direktör Jukka Rantanen
050 341 1391
jukka.rantanen@spkoti.fi

Chef på fältet Jussi Hurme
040 519 9951
jussi.hurme@spkoti.fi

Se våra lediga jobb på Sb-Hem runtom i landet linkki Sp-Koti yleiseen rekrysivuun

Sb-Hem erbjuder dig fyra alternativ att bli en del av vårt aktiva och energiska gäng:

SB-HEM-DELÄGARMODELL

Du kan vara delägare i ett Sb-Hem-företag. Du får din ersättning enligt vad du själv väljer – dividender, lön eller naturaförmåner. Av oss får du nödvändiga försäkringar, ekonomiförvaltningstjänster, ett riksomfattande nätverk och fungerande marknadsföringskanaler som stöd för säljarbetet.

SB-HEM-SAMARBETSMÄKLARE

Du fungerar som företagare i samarbete med Sb-Hem-företaget så att vi erbjuder dig de modernaste arbetsredskapen, mångsidiga stödtjänster och ett varumärke som är känt på ett riksomfattande plan.

SB-HEM-MÄKLARE

Du arbetar som fastighetsmäklare eller försäljningsförhandlare i vår kedja – antingen på provision eller med ett vanligt arbetskontrakt. Du kan vara erfaren eller så har du ett intresse för att komma in i branschen – det viktigaste är att du har rätt inställning och njuter av att arbeta med kunder.

Bli en del av en växande fastighetsförmedlingskedja som konstant utvecklas.

...