Logo
Säästöpankki työnantajana | Avoimet työpaikat | Opiskelijalle | SäästöpankkiUra-valmennusohjelma

Avoimet työpaikat

Säästöpankkiryhmä » Säästöpankki työnantajana » Avoimet työpaikat » Töihin Säästöpankkiryhmään

Töihin Säästöpankkiryhmään

Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 200 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Etsimme ihmisiä, joilla on kyky innostua ja innostaa myös muita kehittymään tehtävissään.

Säästöpankkiryhmä tarjoaa monipuolisia ja haastavia finanssialan töitä eri puolilla Suomea. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Avoimet työpaikat

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole juuri nyt, voit lähettää avoimen työhakemuksen CV:n kera. Pääset pankkien sivuille joko Konttorit ja automaatit-osion kautta tai valitsemalla paikkakunnan oikealla olevasta vetovalikosta. Kun olet valitsemasi pankin sivuilla, saat sieltä tiedot, mihin osoitteeseen voit hakemuksesi lähettää.

Avoin hakemus (word)

Sinuun otetaan yhteyttä, mikäli tarjolla on sinulle sopivia työtehtäviä. Tietosi ovat ainoastaan niiden organisaatioiden käytössä, joihin olet hakemuksesi lähettänyt ja niitä käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Käsittelemme tietojasi täysin luottamuksellisesti. Säilytämme hakemuksia tietokannassa kuusi (6) kuukautta.

 

Tervetuloa Säästöpankin kotisivuille

Olet Säästöpankkiryhmän yhteisillä sivuilla. Jos haluat tutustua paikallisen Säästöpankkisi sivuihin, valitse vetovalikosta oman paikkakuntasi konttori ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana