Logo

Yksityisasiakkaat » Rahastot » Yhdistelmärahastot

Yhdistelmärahastoissa yhdistyy varmuus ja kasvu

Yhdistelmärahastot sijoittavat sekä korkopapereihin että osakkeisiin. Näin pyritään yhdistämään korko- ja osakerahastojen hyvät puolet.

Yhdistelmärahastossa on mukana myös osakesijoituksia ja siksi rahaston riski ja vastaavasti myös tuotto-odotus ovat yleensä korkorahastoa korkeammalla.

Sijoitusten painopistettä korkojen ja osakkeiden välillä voidaan kuitenkin muuttaa markkinatilanteen mukaan. Painoarvot ja niiden vaihtelurajat määritellään usein rahaston säännöissä.

Yhdistelmärahastot sopivat myös vakuutussäästämiseen yleensä maltilliselle säästäjälle.

Säästöpankin yhdistelmärahastoja ovat

  • Säästöpankki Maailma, joka sijoittaa varoja maailmanlaajuisesti osake- ja korkorahastoihin. Sijoittaja saa käyttöönsä sekä yksittäisten sijoitusrahastojen salkunhoitajien ammattitaidon että ammattilaisen tekemän valinnan eri sijoitusrahastojen välillä.
  • Säästöpankki Korko Plus, jonka sijoitukset suuntautuvat markkinatilanteen mukaan pääosin suomalaisille ja eurooppalaisille korko- ja osakemarkkinoille. Sijoitusten korkotuoton lisäksi haetaan maltillisella riskillä lisätuottoa osakemarkkinoilta.
  • Säästöpankki Pääomaturva on rahastojen rahasto, jonka tavoitteena on saada rahastoon sijoitetuille varoille kaikissa markkinatilanteissa hyvä ja vakaa absoluuttinen tuotto sekä samalla turvata sijoittajan pääomaa ja osa sille mahdollisesti kertyneestä tuotosta sijoittamalla varansa pääomaturvattuihin sijoitusrahastoihin tai yhteissijoitusyrityksiin.
  • Säästöpankki Trendi, joka pyrkii absoluuttiseen tuottoon. Säästöpankki Trendi sopii parhaiten pitkäaikaiseen säästämiseen, ja sen suositeltu sijoitusaika on vähintään viisi vuotta. Trendiä suositellaan sijoittajille, jotka tuntevat johdannaiset ja ymmärtävät, että sijoitukseen sisältyy tavallista rahastosijoitusta suurempia riskejä. 

Tervetuloa Säästöpankin kotisivuille

Olet Säästöpankkiryhmän yhteisillä sivuilla. Jos haluat tutustua paikallisen Säästöpankkisi sivuihin, valitse vetovalikosta oman paikkakuntasi konttori ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana