Logo
Tilit ja tilien käyttö | Ostoksilla kotona ja ulkomailla | Laskujen maksaminen | Käteis- ja palveluautomaatit | Tule asiakkaaksi

Ostoksilla kotona ja ulkomailla

Sopivilla maksuvälineillä teet helpommin ostoksia

Ostosten maksuvälineinä ovat yhä useammin muovinen maksukortti ja verkkomaksu. Säästöpankki tarjoaa monipuolisia, omiin maksutapoihisi sopivia maksuvälineitä.

Ostokset hoituvat nykyisin vaivattomasti. Maksat kassalla kätevästi yhdellä kortilla - liikutpa sitten kotimaassa tai ulkomailla. Verkko-ostoksille pääset jopa poistumatta kotoa.

Sopiva kortti omalla ulkoasulla

Säästöpankin laajasta valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan maksukortin, jonka ulkoasun voit itse valita. Mikä kortti sopii juuri sinulle parhaiten? Valitse sopiva kortti Säästöpankin korttivalikoimasta.

Säästöpankin kortti on persoonallinen väriläiskä muuten niin vakavamielisten maksukorttien maailmassa. Se on kuin pieni taideteos taskussa. Haluaisitko korttiisi sympaattisen Kiroilevan siilin tai kenties valokuvataiteilijan otoksen?

Voit tilata maksukorttiisi mieleisesi ulkoasun nuorten taiteilijoiden korttimalleista tai suunnitella kortin aivan itse.

Verkkopankki helpottaa ja turvaa ostoksia

Verkkopankin kautta seuraat ostotapahtumiasi ja olet ajan tasalla tiliesi tilanteesta. Pankista saamillasi verkkotunnuksilla teet myös verkko-ostoksesi helposti ja turvallisesti.
 

Tervetuloa Säästöpankin kotisivuille

Olet Säästöpankkiryhmän yhteisillä sivuilla. Jos haluat tutustua paikallisen Säästöpankkisi sivuihin, valitse vetovalikosta oman paikkakuntasi konttori ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana