Aloita ihana kotimatkasi tänään

Nyt on hyvä aika hakea asuntolainaa! Saat leffalippupaketin, kun käyt meillä asuntolainaneuvottelussa huhtikuun loppuun mennessä.

Kevään kierrätyskeikaus 2.5.2017 Turengissa

Tervetuloa ti 2.5.2017 klo 16.30 - 18.30 Janakkalan konttorin edustalle Turenkiin (Keskuskuja 2). Ohjelmassa on Pop up -teatterin esitys Eikka Ekoveikka tiellä taas! (hyväntuulinen ja ympäristöystävällinen lastennäytelmä). Ohjelmassa on myös lapsille kasvomaalausta ja ilmapalloja. Tarjolla on kasvissosekeittoa ja Iso-Hiiden kartanon mansikkamehua. Avaa kutsu tästä.

Hyvinvointi-ilta ke 10.5.2017 klo 18 Gustavelundissa

Nyt alkaa kunnon nousukausi! Tervetuloa Hyvinvointi-iltaan ke 10.5.2017 klo 18 Gustavelundiin Tuusulaan (Kirkkotie 36). Illan aikana suomen johtava hyvinvointivalmentaja Tomi Kokko kertoo miten jahtaat unelmiasi puhtaan ravinnon avulla. Lisäksi asiakkuuspäällikkö Sari Korhonen Sp-Rahastoyhtiöstä kertoo miten saat lisäbuustia säästämiseen rahastoista. Tilaisuudessa on iltapalatarjoilu. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Kerro meille tarinasi - me palkitsemme joka kuukausi yhden auttajan!

Lammin Säästöpankki on tehnyt hyvää jo 140 vuotta. Auttaminen on meille sydämenasia, sillä kukaan ei selviä elämässä yksin. Onneksi jokainen meistä voi auttaa toista! Onko sinua auttanut elämässäsi joku tuttu henkilö, jota haluaisit kiittää? Jakamalla tarinasi kanssamme, olet mukana arvonnassa, jossa palkitsemme joka kuukausi yhden auttajan.

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Lammin Säästöpankki Facebookissa
Varaa aika lähimpään konttoriisi

Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla.

Pysy aina ajantasalla ja tilaa Säästöpankin uutiskirje
Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset helposti verkosta.