Aloita ihana kotimatkasi tänään

Nyt on hyvä aika hakea asuntolainaa! Saat leffalippupaketin, kun käyt meillä asuntolainaneuvottelussa huhtikuun loppuun mennessä.

Kerro meille tarinasi - me palkitsemme joka kuukausi yhden auttajan!

Lammin Säästöpankki on tehnyt hyvää jo 140 vuotta. Auttaminen on meille sydämenasia, sillä kukaan ei selviä elämässä yksin. Onneksi jokainen meistä voi auttaa toista! Onko sinua auttanut elämässäsi joku tuttu henkilö, jota haluaisit kiittää? Jakamalla tarinasi kanssamme, olet mukana arvonnassa, jossa palkitsemme joka kuukausi yhden auttajan.

Fantin lanttipäivä Tuuloksen konttorilla 28.3. klo 14-18

Tervetuloa Fantin lanttipäiville ti 28.3.2017 klo 14-18 Tuuloksen konttorille, Tuulosentie 1, Tuulos. Jos Säästöfanttisi maha pullistelee kolikoista, tuo se konttoriimme, niin me talletamme lantit tilillesi. Saat lisäksi pienen yllätyslahjan! Ohjelmassa on myös piirrustuskilpailu sekä kahvi- ja mehutarjoilu. Avaa kutsu tästä!

Papereiden PäivitysPäivät Hyvinkäällä 29.3. ja Tuusulassa 30.3.

Tervetuloa Papereiden PäivitysPäiville 29.3.2017 klo 17-19 Hyvinkään konttoriin, Hämeenkatu 14, Hyvinkää tai 30.3.2017 klo 8.30-10.30 Tuusulan konttoriin, Hyrylänkatu 8, Tuusula. Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia ja siellä on kahvitarjoilu. Tule kuulemaan ajankohtaista asiaa perintö- ja lahjaverotuksen muutoksista. 

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Lammin Säästöpankki Facebookissa
Varaa aika lähimpään konttoriisi

Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla.

Pysy aina ajantasalla ja tilaa Säästöpankin uutiskirje
Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset helposti verkosta.