Suosittele Säästöpankkia ja osallistu arvontaan 

Tahdotko ystävällesikin henkilökohtaista ja paikallista pankkipalvelua? Täytä ystäväsi tiedot, niin otamme häneen yhteyttä. Kun suosittelet Säästöpankkia, voit voittaa Säästöpankin rahastoja 500 eurolla. Kampanja on jatkuva. Arvonta suoritetaan kaksi kertaa vuodessa, heinä- ja tammikuussa.
Säästöpankin brändikuva

Henkilökohtainen palvelu ollut aivan huippua. (11/2023)

Saamani palvelu on ollut ensiluokkaista ja asiantuntevaa. (11/2023)

Aina olen saanut ymmärrystä ja apua rahoitukseen ja muuhunkin elämään. kiitos! (11/2023)

Kun täytät lomakkeen, osallistut samalla 500 euron rahastopalkinnon arvontaan. Kampanja on jatkuva. Arvonta suoritetaan kaksi kertaa vuodessa, heinä- ja tammikuussa. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Täytä omat ja ystäväsi tiedot

Säästöpankissa asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

EPSI Ratingin pankki- ja rahoitus 2023 -asiakastutkimuksessa Säästöpankin asiakastyytyväisyys ylittää toimialan keskiarvon reilusti kaikissa kategorioissa. Jokaisessa kategoriassa oli myös selvää nousua edelliseen vuoteen verrattuna.

Säästöpankkien vahvuuksia ovat muun muassa paikallisuus ja tavoitettavuus. Epävarmoina aikoina ihmiset arvostavat kumppania, joka pitää huolen asiakkaistaan. Lue lisää tiedotteestamme.

Näin asiakkaamme ovat suositelleet Säästöpankkia sosiaalisessa mediassa

- Nyt meillä on pankki, joka palvelee. Kiitos siitä.

- Olen ollut kauan Säästöpankin asiakas ja on sujunut hyvin. Joustoa on ollut laina-asioissa, lakiasioissa saanut apua, yhteistyö sujunut hyvin vuosien varrella ja edelleenkin aion pysyä asiakkaana.

- Säästöpankki on paras, luotettava ja ystävällinen suomalainen pankki.

- Hyvä pankki ja ystävällistä henkilökuntaa.

Miksi asiakkaamme valitsevat Säästöpankin? Lue asiakaskokemuksia