Suositteluarvonnan voittaja Sanna: Vaihtamalla parani

Vuoden ensimmäisen puoliskon suositteluarvonnan voitti Sanna Kivioja-Fathi. Onnellinen voittaja sijoittaa voittopottinsa rahastosäästämiseen eläkepäiviä varten.

Kuvassa vasemmalla Säästöpankin talouden asiantuntija Irma Isokääntä ja suositteluarvonnan voittaja Sanna Kivioja-Fathi.
Kuvassa vasemmalla Säästöpankin talouden asiantuntija Irma Isokääntä ja suositteluarvonnan voittaja Sanna Kivioja-Fathi.

Säästöpankin Suositteluarvonnan voitto osui tällä kertaa Sannalle Pohjois-Pohjanmaalle. Sannan lisäksi voitosta ilahtui myös talouden asiantuntija Irma Isokääntä:

– Olin niin iloinen voittajan puolesta ja siitä, että arpaonni osui juuri meidän asiakkaallemme. Oli mahtavaa päästä soittamaan hänellä näin upeasta jutusta.

Vain positiivisia kokemuksia Säästöpankista

– Olen ollut asiakkaana vajaan vuoden ja olen erittäin tyytyväinen päätöksestään vaihtaa Säästöpankkiin. Arvostan saamaani kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista palvelua, ja sitä että saan toimihenkilön kiinni aina tarpeen vaatiessa, Sanna kertoo.

Nykypäivänä moni asia onnistuu digitaalisesti, mutta me Säästöpankissa panostamme jatkossakin henkilökohtaiseen palveluun ja tavoitettavuuteen.

– Työssäni parasta on, että saan tarjota parasta palvelua ja osaamistani asiakkaiden talouden hyväksi. On hienoa, että henkilökohtaista palvelua vielä arvostetaan, Isokääntä kertoo ylpeänä.

Säästäminen osaksi arjen budjetointia

Tultuaan laina-asiakkaaksi Sanna ryhtyi myös säästämään kuukausittain rahastoon. Asiakkuuden avaamisen yhteydessä käytiin Oman talouden tuokio, jossa laina-asioiden ohella kartoitettiin taloutta laajemmin ja rahastosäästäminen otettiin osaksi arjen budjetointia.

Rahastopalkinto eläkekassaan

Voittosumman hän sijoitti samaan rahastoon, jolla hän säästää eläkepäiviä varten. Eläkesäästämisen tavoitteena on viettää yhä enemmän aikaa Marokossa. Siellä hänellä on yritystoimintaa ja puolisonsa kanssa talo.

– Vietän aikaa Marokossa myös yritykseni Onnenpesä Marrakechin takia. Myymme marokkolaisia tuotteita ja järjestämme erilaisia hoitoiltoja asiakkaille Marokon lisäksi myös Suomessa. Eläkepäiviä varten säästäminen oli varma valinta, Sanna toteaa.

Suosittelu kannattaa!

Sanna halusi ehdottomasti suositella pankkia ystävälleen kokemansa pohjalta ja kuultuaan voitosta, on tyytyväinen, että näin teki. Hän kannustaa muitakin vinkkaamaan kavereilleen Säästöpankin hyvästä palvelusta ja ennen kaikkea osallistumaan arvontoihin!

Onnea voittajalle ja aurinkoisia eläkesäästöpäiviä!

Oletko sinäkin tyytyväinen Säästöpankkiin? Suosittele meitä ystävällesi arvontalomakkeemme kautta ja osallistut 500 euron rahasto-osuuksien arvontaan. Arvonta suoritetaan kaksi kertaa vuodessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suosittele ja osallistu arvontaan

 

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia

Tiina Murro: luotettavan yhteistyökumppanin tunnusmerkit täyttyvät Säästöpankissa

Jani Ahlqvist: Aina on asiat saatu hoidettua

Päivi Öling: Säästöpankista saan henkilökohtaista palvelua

Yrittäjä Johanna Amnelin: Vasta Säästöpankissa olen saanut yrittäjälle myönteistä ja ymmärtävää palvelua

Kategoriat
Koti, asuminen ja arki Säästäminen ja sijoittaminen Yrittäjyys Nuoret Suosittelu

Ajankohtaista