Säästöpankki on

Tahdon asialla

Voit saada juuri sen mitä tahdot. Älä pelkää, ryhdy toimeen. Tahdo pankiltasi enemmän. Paikalliset ja itsenäiset Säästöpankit ympäri Suomen sparraavat sinua talousasioissasi. Tervetuloa suomalaiseen pankkiin, jossa asiakastyytyväisyys on tutkitusti huippuluokkaa.
...

Säästöpankkien Tutkimussäätiön apurahat jaossa lokakuussa

Säästöpankkien Tutkimussäätiön tavoitteena on tieteellisen tutkimuksen tukeminen. Myönnämme vuosittain apurahoja yhteensä noin 100 000 euron edestä ensi sijassa väitöskirja- ja post doc -tutkimuksiin. Apurahojen haku on käynnissä lokakuun ajan.
Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 itsenäistä Säästöpankkia.
Naisissa on voimaa! Kaksi aikuista naista ja nuori tyttö seisovat kädet puuskassa ja tietävät, mitä tavoittelevat ja mitä kohti olevat menossa. Säästöpankki auttaa heitä tavoitteiden saavuttamisessa.

Katso pidemmälle – mitä sinä tahdot?

Mitä sinä tahdot tulevaisuudeltasi? Oletko esimerkiksi ostamassa uutta asuntoa? Tai etsimässä luotettavaa talouden kumppania? Me autamme sinua näkemään pidemmälle ja säästämään siihen, mihin tahdot.

Millaista porukkaa olemme? Tutustu asiantuntijoihimme

Tahdomme auttaa sinua talousasioissa henkilökohtaisesti – ja tahdomme, että tiedät, kenen kanssa asioit. Pankkiemme asiantuntijoihin, kuten Saaraan, voit tutustua paikallisen pankkisi sivuilla. 
Saara Niittynen