• Hyviä tekoja

    Vuoden 2023 Hyviä tekoja -äänestys on päättynyt. Kiitos jokaiselle kohdetta ehdottaneelle ja äänestäneelle, kiitos paikallisille hyväntekijöille – Tehdään yhdessä Suomesta parempi paikka!
Säästöpankin brändikuva.

Kampanjan äänestysaika on päättynyt. Kaikki ehdotetut lahjoituskohteet ja niiden saamat äänimäärät lähetetään Säästöpankkeihin päätöksentekoa varten. Pysy kuulolla – tiedotamme kanavissamme lahjoituksista ympäri vuoden.

Mistä Hyvissä teoissa on kyse?

  • Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen kampanja, jolla tuemme paikallisesti esimerkiksi urheilu- ja harrasteseuroja, nuorisotoimintaa ja muuta hyvän tekemistä ympäri Suomen.
  • Vuoden 2023 teemaksi olemme valinneet taloudellisen hyvinvoinnin ja tahdomme panostaa erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. 
  • Aina alkuvuodesta toteutettava Hyviä tekoja -äänestys kehottaa paikalliseen aktiivisuuteen: kerro meille, mikä taho ansaitsisi mielestäsi tukea. Toivomme saavamme ehdotuksia erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Kaikki ehdotukset kuitenkin huomioidaan päätöksiä tehdessä.
  • Hyviä tekoja on 200-vuotiaan Säästöpankin toiminnan ytimessä: tahdomme auttaa paikallisesti suomalaisia.
  • Vuonna 2022 lahjoituksia tehtiin ennätykselliset yli 1,5 miljoonaa euroa yli 500 kohteeseen.

Lue lisää vastuullisuudestamme ja tutustu Säästöpankkiryhmän vastuullisuusraporttiin 

 

Tässä esimerkkejä edellisvuosien lahjoituskohteista:

Ajankohtaista

Lapin vpk

Hyviä tekoja vuosien varrelta

Olemme päässeet lahjoituskohteidemme kautta todistamaan lukuisia isompia ja pienempiä tarinoita ympäri Suomen. Tarinoita, jotka haluamme tuoda kaikkien kuuluville.