Säästöpankin brändikuva.

Mistä Hyvissä teoissa on kyse?

Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen kampanja, jolla tuemme paikallista hyvinvointia. Kampanjan kautta Säästöpankit ja Säästöpankkisäätiöt tukevat esimerkiksi nuorisotoimintaa, urheilu- ja harrasteseuroja sekä muuta hyvän tekemistä ympäri Suomen.

Aina alkuvuodesta toteutettava Hyviä tekoja -äänestys kehottaa paikalliseen aktiivisuuteen: kerro meille, mikä taho ansaitsisi mielestäsi tukea. Toivomme saavamme ehdotuksia erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Kampanja-aika on 19.2.-31.3.2024.

Vuonna 2023 lahjoitimme noin 860 000 euroa yli 600 kohteeseen ympäri Suomen. Hyviä tekoja on vain osa Säästöpankkiryhmän hyväntekemisestä. Lisäksi lahjoitimme apurahoja muuan muassa koulutukseen ja tutkimukseen sekä Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan, jolloin lahjoitusten summa nousi yli kahteen miljoonaan euroon. Lue lisää.

Vastuullisuus on meille sanojen sijaan tekoja, Hyviä tekoja. Se on sitoutumista paikalliseen yhteisöön, nuorten tulevaisuuteen ja taloudelliseen hyvinvointiin. Ehdota, äänestä ja vaikuta – tehdään yhdessä Hyviä tekoja.


Siirry äänestykseen

Lue lisää vastuullisuudestamme

Aiempien vuosien Hyviä tekoja: