• Budjetti kuntoon – tilaa budjettilaskurimme

    Tahdotko apua oman taloutesi hallintaan? Ovatko tulosi ja kulusi tasapainossa? Tilaa ilmainen excelmuotoinen budjettilaskurimme. Saat myös muita vinkkejä oman budjettisi parempaan hallintaan – ja jatkossa lisäksi talousasioita käsittelevän uutiskirjeemme.

Epävarmuus taloudesta lisääntyy – talouden budjetointi auttaa

Maailmalla myllää ja hinnat nousevat hurjaa vauhtia. Pitkään alhaalla olleet lainojen korot ovat lähteneet nousuun: tämä voi tarkoittaa tavalliselle lainanlyhentäjälle suuria lisäyksiä lainakuluihin. Huolestuneisuus omasta taloudesta lisääntyy. Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa oman talouden budjetointi ja perata, mihin rahat oikeasti menevät – ja onko minun tehtävä toimenpiteitä esimerkiksi kulutustottumuksiini, että pärjään myös jatkossa. Tähän ilmainen excelmuotoinen budjettilaskurimme on oiva apuväline.

Miten budjettilaskuri toimii?

  • Excelmuotoisella budjettilaskurilla saat paremman kokonaiskuvan taloudestasi: kun näet, mihin rahasi menevät, huomaat myös paremmin mahdolliset ongelmakohdat.
  • Budjettilaskurimme on excel-taulukkomuodossa: siihen on upotettu talouden yleisimmät menot. Taulukon ensimmäiseltä ”Ohje”-välilehdeltä löydät lisäapua taulukon täyttöön.
  • Tallenna taulukko itsellesi ja muokkaa rivejä haluamallasi tavalla. Excelin laskukaavat ynnäävät automaattisesti kokonaismenot ja -tulot. Samalla näet, onko taloutesi kustannusrakenne tasapainossa.
  • Kirjaa ylös nykyiset menosi mahdollisimman tarkkaan: ole myös rehellinen itsellesi rivejä täyttäessäsi, vaikka se kirpaisisikin.

Saat jatkossa myös uutiskirjeemme – et sitoudu mihinkään

Kun tilaat budjettilaskurin, lisäämme sinut myös uutiskirjeemme vastaanottajaksi. Emme spämmää turhalla markkinointijargonilla, vaan tarkoituksenamme on aidosti auttaa sinua oman taloutesi mestariksi. Voit koska tahansa myös perua uutiskirjeiden saamisen, jos et koe niitä sinulle hyödyllisiksi.

Toivottavasti budjettilaskuristamme on sinulle apua!