• Budjetti kuntoon – tilaa budjettilaskurimme

    Tahdotko apua oman taloutesi hallintaan? Ovatko tulosi ja kulusi tasapainossa? Tilaa ilmainen excelmuotoinen budjettilaskurimme. Saat myös muita vinkkejä oman budjettisi parempaan hallintaan – ja jatkossa lisäksi talousasioita käsittelevän uutiskirjeemme.

Epävarmuus taloudesta lisääntyy – talouden budjetointi auttaa

Maailmalla myllää ja hinnat nousevat hurjaa vauhtia. Pitkään alhaalla olleet lainojen korot ovat lähteneet nousuun: tämä voi tarkoittaa tavalliselle lainanlyhentäjälle suuria lisäyksiä lainakuluihin. Huolestuneisuus omasta taloudesta lisääntyy. Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa oman talouden budjetointi ja perata, mihin rahat oikeasti menevät – ja onko minun tehtävä toimenpiteitä esimerkiksi kulutustottumuksiini, että pärjään myös jatkossa. Tähän ilmainen excelmuotoinen budjettilaskurimme on oiva apuväline.

Saat jatkossa myös uutiskirjeemme – et sitoudu mihinkään

Kun tilaat budjettilaskurin, lisäämme sinut myös uutiskirjeemme vastaanottajaksi. Emme spämmää turhalla markkinointijargonilla, vaan tarkoituksenamme on aidosti auttaa sinua oman taloutesi mestariksi. Voit koska tahansa myös perua uutiskirjeiden saamisen, jos et koe niitä sinulle hyödyllisiksi.

Toivottavasti budjettilaskuristamme on sinulle apua!