Tule asiakkaaksi

Kun se on niin, ettei haaveilu johda mihinkään. On ryhdyttävä tahtomaan ja tekemään. Tahdo pankilta enemmän. 85 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut.

check

Päivittäiset pankkipalvelut sekä  säästö-, laina- ja sijoitusratkaisut yhdestä paikasta.

check

Valtuutuksellasi hoidamme puolestasi kaikki pankin vaihtamisen käytännön järjestelyt.

check

Raha-asioitasi hoitaa henkilökohtaisesti aina sama, tuttu ihminen.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

asiakastyytyvaisyystutkimuksen tulos 2016

Säästöpankin asiakastyytyväisyystutkimuksen tulos 2017.  

Miksi kannattaa olla Säästöpankin asiakas?

Henkilökohtaista palvelua. Saat halutessasi aina henkilökohtaista palvelua. Oma yhteyshenkilösi toimii talouden valmentajanasi, joka auttaa sinua löytämään sopivimmat ratkaisut eri tilanteisiin, olipa kyseessä säästämisen aloittaminen tai vaikka asuntolainan hakeminen.

Digitaaliset palvelut. Voit hoitaa raha-asiasi sujuvaksi verkossa, haluamallasi päätelaitteella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkopankissa tai mobiilipankissa voit hoitaa kaikki päivittäiset pankkiasiat. 

Kokonaisvaltaista neuvontaa. Oman talouden tuokio auttaa sinua näkemään raha-asiasi kokonaisuutena. Samalla teemme sinulle suunnitelman tavoitteidesi toteuttamiseksi. 

Yhteydenpitoa sinulle sopivalla tavalla ja sopivaan aikaan. Voit hoitaa pankkiasioitasi niin konttorilla, puhelimitse, sähköpostitse kuin verkkopankissakin. Käytössäsi ovat myös chat ja verkkotapaamiset. Laajennetuilla palveluajoilla tavoitat meidät entistä joustavammin. 

Tuemme kotiseutusi hyvinvointia. Tahdomme pitää Suomen kaupungit, kunnat ja lähiöt hyvinvoivina, virkeinä ja kehittyvinä. Siksi käytämme aina osan voitosta itsenäisten säästöpankkien oman toimialueen hyvinvoinnin edistämiseen. Myös sinä voit vaikuttaa lahjoituskohteisiin vuotuisessa Hyviä tekoja -äänestyksessä.

Asiakkaaksi ryhtyminen on helppoa

Tahdotko kokea itse, mikä tekee asiakkaistamme tyytyväisiä? Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme! Autamme sinua kaikissa pankkiasiakkuuden siirtämisen liittyvissä asioissa. 

Näin vaihdat Säästöpankkiin

Ota meihin yhteyttä, niin sovimme kanssasi pankkiasioiden siirtämisestä Säästöpankkiin, tilin avaamisesta ja siihen liitettävistä palveluista. Halutessasi voit jättää kaikki käytännön järjestelyt meille. Valtuuttamanasi hoidamme maksuasioinnin siirron ja mahdollisen vanhan tilin lakkauttamisen puolestasi. Myös lainat ja sijoitukset voidaan siirtää valtakirjallasi Säästöpankkiin, kun niistä on neuvoteltu uudet sopimukset kanssamme.

Voit lukea lisää myös Finanssialan ohjeista tiliasioinnin siirtämiseksi.

Onko sinulla kysyttävää pankin vaihtamisesta? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

 

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...