Tule asiakkaaksi yrittäjien pankkiin

Yrittäminen vaatii päättäväisyyttä ja lujaa tahtoa – ja me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään ja vaurastumaan. Pienyrittäjät muodostavat Suomen talouden perustan. Ja yrittäjänä ansaitset kumppaniksesi arvostavan ja asiantuntevasti sinua ja yritystäsi palvelevan pankin.

Mitä hyödyt, kun tulet Säästöpankin asiakkaaksi?

  • Henkilökohtainen palvelu
Saat meiltä aina halutessasi henkilökohtaista palvelua - oikean ihmisen, joka tuntee juuri sinun ja yrityksesi asiat. Teemme päätökset nopeasti ja vastaamme sinulle ripeästi, jolloin sinä voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.


  • Kokonaisvaltainen neuvonta
Neuvomme sinua yrityksesi talouden kehittämisessä, kuten rahoituksessa, maksuliikenteen hoidossa, säästämisessä ja sijoittamisessa.
 
  • Digitaaliset palvelut
Päivittäisen pankkiasiointisi hoidat helposti digitaalisten palvelujemme avulla.
 
  • Tyytyväisyys
Asiakkaamme ovat tyytyväisiä valintaansa: viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme yritysasiakkailtamme arvosanaksi 4,4/5.
 
  • Lähellä yrittäjiä
Toimimme ympäri Suomea lähellä yrittäjiä. Paikalliset yrittäjäyhteisöt ovat tärkeitä kumppaneitamme, ja jaamme voitostamme osan järjestöille, jotka edistävät paikkakuntasi elinvoimaisuutta ja hyvinvointia.

Tee hyvä päätös ja ota meidät pankkikumppaniksesi

Kiinnostuitko? Aloita pankin vaihtaminen jo tänään. Se onnistuu helposti jättämällä meille yhteystietosi. Voit myös varata suoraan ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Mikä Säästöpankki?

Säästöpankki on valtakunnallinen ja vakavarainen pankkiryhmä. Arvostamme asiakkaitamme ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus vaurastua, kun saa käyttöönsä hyviä neuvoja ja palveluita. Missiomme on ollut jo vuodesta 1822 auttaa suomalaisia vaurastumaan.