Yrittäjä, tahdo enemmän pankiltasi

Yrittäjä, mitä sinä tahdot talouden kumppaniltasi? Hyvällä asenteella ja bisnesidealla pääset hyvin alkuun – mutta asiantuntevan ja sinusta sekä yrityksestäsi aidosti välittävän kumppanin kanssa pääset pidemmälle. Jätä yhteydenottopyyntö ja tehdään tahdostasi totta. 
Säästöpankki - Yrittäjät

Miksi kannattaa olla Säästöpankin yritysasiakas? 

1. Yrityksesi menestys on myös meidän tavoitteenamme

Tahdomme auttaa sinua yrittäjänä ja yritystäsi menestymään. Ymmärrämme eri toimialojen sekä eri kokoisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. 

2. Saat sparraavan talouden kumppanin – sekä sinulle yrittäjänä että yrityksellesi

Me autamme kokonaisuuden hahmottamisessa: mitä yrityksesi tarvitsee ja mitkä ratkaisut sopivat sinulle parhaiten? Entä mitä sinä itse tarvitset?

3. Kattavat ja monipuoliset digipalvelut käyttöösi

Yritystä ei voi pyörittää vain virastoaikaan. Asiakkaanamme käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelumme sisältäen verkkotapaamiset, Säästöpankki mobiilisovelluksen sekä Tunnistus -sovelluksen. Kehitämme niitä jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa.

4. Saat käyttöösi oman nimetyn yhteyshenkilön ja asiantuntijan

Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa sinulle nimetty pankin asiantuntija ja saat hänelle myös suoran puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse käydä samoja asioita aina uudelleen läpi, kun voitte tutun henkilön kanssa jatkaa siitä, mihin edelliskerralla jäitte – oli se sitten yrityksesi rahoituksen järjestäminen tai sijoittaminen yksityishenkilönä, toki myös yrityksen kautta sijoittaminen onnistuu. 

5. Sähköinen allekirjoitus - allekirjoita sopimukset missä oletkin

Sähköisen allekirjoituspalvelun avulla, voit allekirjoittaa yrityksen pankkipalveluita koskevia sopimuksia ilman konttorissa käyntiä. Sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikkien pankkien asiakkaille asioitaessa Säästöpankin kanssa ja se on kätevä myös silloin, kun tarvitaan useamman tahon allekirjoitukset. 

Tilaa ilmainen yrittäjän tehokurssi sähköpostiisi

Yrittäjä, tahdotko vinkkejä yrityksesi talouden tehostamiseen? Tilaa yrittäjän tehokurssi. Kurssi koostuu neljän viikon jaksosta, jonka aikana saat viikon välein sähköpostitse yrittäjyyteen liittyviä neuvoja. Tehokurssin teemoina ovat yrityksen rahoitusratkaisut, kassanhallinta ja laskutus, yrityksen lakiasiat, huijausyritykset sekä yrittäjänä sijoittaminen. 

Vaihda Säästöpankkiin – se onnistuu helposti

Kun olet päätöksesi tehnyt, me autamme sinua kaikissa pankin vaihtamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Ota yhteyttä, niin jatketaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Lue Finanssialan ohjeet tiliasioinnin siirtämiseksi. 

Mitä tahto ja yrittäminen merkitsevät? Haastattelimme suomalaisia yrittäjiä

Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen: koskaan ei voi olla 100-prosenttisen varma
Sisustussuunnittelija Laura Seppänen: yrityksen perustaminen ei pelottanut
Jungle Juice Bar -yrittäjä Noora Fagerström: yrittäjänä täytyy uskoa itseensä 
Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti: pelko on menestymisen este

Spelttiviljelijä Larmo: olen kasvanut yrittäjyyteen lapsesta saakka

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14