Yrittäjä, tahdotko enemmän pankiltasi? 

Yrittäjä, mitä sinä tahdot talouden kumppaniltasi? Vahvalla tahdolla ja hyvällä bisnesidealla pääset hyvin alkuun – mutta asiantuntevan ja sinusta ja yrityksestäsi aidosti välittävän talouden kumppanin kanssa pääset ihan eri tasolle. Ota yhteyttä, niin tehdään tahtosi ja tavoitteesi todeksi. 
Voimakastahtoinen yrittäjänainen tietää, mitä tahtoo ja miten hän pääsee tavoitteisiinsa.

Miksi kannattaa olla Säästöpankin yritysasiakas? 

Yrityksesi menestys on myös meidän tavoitteenamme. Tahdomme auttaa sinua yrittäjänä ja yritystäsi menestymään. Ymmärrämme eri tyyppisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen. 

Saat sparraavan kumppanin – sekä sinulle yrittäjänä että yrityksellesi. Me autamme kokonaisuuden hahmottamisessa: mitä yrityksesi tarvitsee? Entä mitä sinä itse tarvitset?

Kattavat digipalvelut. Yritystä ei voi pyörittää vain virastoaikaan. Asiakkaanamme käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelumme. Kehitämme niitä jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa. 

Asioillesi nimetään oma yhteyshenkilö ja asiantuntija. Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa sinulle nimetty pankin asiantuntija ja saat hänelle myös suoran puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse käydä samoja asioita aina uudelleen, kun voitte tutun henkilön kanssa jatkaa siitä, mihin edelliskerralla jäitte – oli se sitten yrityksesi rahoituksen järjestäminen tai sijoittaminen yksityishenkilönä, toki myös yrityksen kautta sijoittaminen onnistuu. 

Tilaa ilmainen yrittäjän tehokurssi sähköpostiisi

Yrittäjä, tahdotko vinkkejä yrityksesi talouden tehostamiseen? Tilaa yrittäjän tehokurssi. Kurssi koostuu neljän viikon jaksosta, jonka aikana saat viikon välein sähköpostitse neuvoja. Tehokurssin teemoina ovat yrityksen rahoitusratkaisut, kassanhallinta ja laskutus, yrityksen lakiasiat, huijausyritykset sekä yrittäjänä sijoittaminen. 

Vaihda Säästöpankkiin – se onnistuu helposti

Kun olet päätöksesi tehnyt, me autamme sinua kaikissa pankin vaihtamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Ota yhteyttä, niin jatketaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti.

Lue Finanssialan ohjeet tiliasioinnin siirtämiseksi. 

Mitä tahto ja yrittäminen merkitsevät? Haastattelimme suomalaisia yrittäjiä ja arjen sankareita.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14