Yrityslaina

Yrityslaina mahdollistaa yrityksesi tärkeät hankinnat ja antaa vauhtia kasvulle. Hae yrityslainaa Säästöpankista – tehdään yhdessä yrityksesi visiot mahdollisiksi!

Peukku pystyyn onnistumisen merkiksi! Kun talousasioissa luottaa Säästöpankkiin, matka taittuu hyvässä seurassa.

Yrityslainalla rahoitat yrityksesi investoinnit ja mahdollistat kasvun.

Aloita täyttämällä yrityslainahakemuksemme verkossa.

Voit hakea lainaa, vaikket vielä olisi asiakkaamme.

Kuinka paljon voi saada lainaa yritykselle? 

Yrityksen rahoitusratkaisusta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Lainan määrään vaikuttavat yrityksesi vakavaraisuus, kannattavuus ja maksuvalmius. Lainaprosessi alkaa aina lainahakemuksen täyttämisellä verkkosivuillamme. 

Yrityslainaa kaikenkokoisiin hankintoihin

Yrityksen kasvu ja kehitys vaativat rahoitusta. Olipa tarvittava investointi pieni tai suuri, voit rahoittaa sen Säästöpankin yrityslainalla. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen olemme sinuun pian yhteydessä, niin sovitaan etenemisestä – samalla voimme sparrailla sinua laajemminkin yrityksesi tavoitteiden kanssa.

Laina räätälöidään yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Laina-ajasta ja muista rahoitusehdoista sovitaan yhdessä. Kokonaishinnoitteluun vaikuttavat yrityksesi taloudellinen asema, tulevaisuudennäkymät ja lainalle annettava vakuus.

Paljonko lainaa tarvitaan? Laske yrityslainalaskurilla 

Paljonko yrityksesi tarvitsee lainaa? Pohditko, kuinka pitkän laina-ajan tarvitset? Syötä tiedot sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin ja pystyt paremmin hahmottamaan yrityslainan kokonaiskustannukset.

Huomaathan, että lainalaskurin tiedot ovat vain suuntaa antavia ja lopullinen laina määritellään tapaamisessa pankin yritysasiantuntijan kanssa.

Millaisia vakuuksia yrityslainaan tarvitaan? Yhteistyötä Finnveran ja Euroopan investointirahaston (EIR) kanssa

Jotta voit saada pankista lainaa yrityksellesi, tarvitaan vakuus. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Finnveran ja Euroopan investointirahaston (EIR) kanssa ja voimme tarjota yrityksellesi siten monipuolisemmin erilaisia rahoitusratkaisuja. Esimerkiksi Finnvera on usein mukana pk-yritysten rahoituksessa varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheissa. 

Yrittäjänä voit lisäksi hakea henkilökohtaista yrittäjälainaa esimerkiksi suuremman investoinnin omarahoitusosuudeksi tai yrityskauppoihin. Henkilökohtaisessa tapaamisessa pankin asiantuntijan kanssa etsitään paras vaihtoehto yrityksesi tarpeisiin. 

Mitä tietoja tarvitaan yrityslainan käsittelyssä? 

Jotta voimme tehdä päätöksen luoton myöntämisestä, tarvitsemme tietoa rahoituksen kohteesta, yrityksestä sekä vakuuksista. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi:

  • Yrityksesi viimeisin virallinen tilinpäätös, sekä mahdollisesti kuluvan tilikauden kirjanpitoajo (tulos ja tase), jos edellisestä tilinpäätöksestä on kulunut yli 6 kk
  • Mahdollinen tarkempi kuvaus yrityksesi liiketoiminnasta/ liiketoimintasuunnitelma
  • Investointi- tai hankesuunnitelma
  • Kaupparekisteriote
  • Mahdollinen sopimus kuten vuokra-, urakka-, tilaus- tai kauppasopimus
  • Yksityiskohtaiset tiedot tarjottavista vakuuksista, esim. isännöitsijäntodistus tai kiinteistön arviokirja. 

Yrityksen lainaturva, kiinteä korko ja korkoputki tuovat suojaa yritysluotolle

Yrityksesi lainan suojaaminen on viisasta. Saat turvaa yllättävienkin tapahtumien varalle sekä ennakoitavuutta lainan maksuun.

Lainasi takaisinmaksun voit vakuuttaa lainaan liitettävällä yrityksen lainaturvalla. Se suojaa odottamattomien tilanteiden, esimerkiksi työntekijän vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Samalla varaudut yrityksesi jatkuvuuden kannalta keskeisiin riskeihin.  

Korkojen nousuun voit varautua liittämällä yrityksesi lainaan joko kiinteän koron tai korkoputken. Näin tiedät jo ennakkoon yrityslainasi korkokulujen suuruuden. 

Kiinnostuitko yrityslainasta? Aloita täyttämällä yrityslainahakemus alta, jutellaan lisää pian sen jälkeen!

Tutustu myös näihin

Osamaksu

Osamaksusopimus mahdollistaa isot, pitkäikäiset hankinnat hallitusti ja ketterästi.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kiinteä korko yrityslainalle

Valitse yrityksesi lainaan kiinteä korko, jolloin lainan korkoprosentti säilyy muuttumattomana koko sovitun jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko turvaa yrityksesi arkeen? Valitse korkoputki, niin saat ennakoitavuutta yrityksesi toimin-taan ja lainallesi määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentit.

Leasing

Leasingrahoituksella teet isojakin hankintoja helposti ja joustavasti. Pitkäaikainen vuokraaminen tuo yrityksellesi monia etuja.

Finnvera

Monipuolisia ratkaisuja rahoitukseen yhteistyössä Finnveran kanssa.

Pankkitakaus

Pankkitakaus todistaa yrityksesi maksukyvyn sopimuskumppaneille.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14