Yrityslaina

Yrityslaina mahdollistaa yrityksesi tärkeät hankinnat ja antaa vauhtia kasvulle. Hae yrityslainaa Säästöpankista – tehdään yhdessä yrityksesi visiot mahdollisiksi! 

check

yrityslaina Sopii kaikenkokoisten hankintojen ja investointien rahoittamiseen.

check

Paljonko tarvitset yrityslainaa? Laske lainalaskurilla.

check

Suojaa yrityksesi laina korkojen nousun varalta ja saat ennakoitavuutta.

Kuinka paljon voi saada lainaa yritykselle? 

Yrityksen rahoitusratkaisusta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Saamaasi lainan määrään vaikuttavat lainatarpeesi lisäksi yrityksesi vakavaraisuus, kannattavuus ja maksuvalmius. Jos yrityslaina kiinnostaa jätä yhteydenottopyyntö. Jos olet jo yritysasiakkaamme, on helpointa lähettää lainahakemus suoraan verkkopankissasi

Yrityslainaa kaikenkokoisiin hankintoihin

Yrityksen kasvu ja kehitys vaativat rahoitusta. Kun yritykselläsi on idea mutta pääoma puuttuu, tule keskustelemaan tavoitteistasi Säästöpankin asiantuntijan kanssa. Olipa tarvittava investointi pieni tai suuri, voit rahoittaa sen Säästöpankin yrityslainalla.

Laina räätälöidään yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Laina-ajasta ja muista rahoitusehdoista sovitaan yhdessä. Kokonaishinnoitteluun vaikuttavat yrityksesi taloudellinen asema, tulevaisuudennäkymät ja lainalle annettava vakuus.

Paljonko lainaa tarvitaan? Laske yrityslainalaskurilla 

Paljonko yrityksesi tarvitsee lainaa? Entä kuinka nopeasti on tarkoitus maksaa laina takaisin? Määritä tiedot sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin ja pystyt paremmin hahmottamaan yrityslainan kokonaiskustannukset. 

Huomaathan, että lainalaskurin tiedot ovat vain suuntaa antavia ja lopullinen laina määritellään tapaamisessa pankin yritysasiantuntijan kanssa.

Millaisia vakuuksia yrityslainaan tarvitaan? Yhteistyötä Finnveran ja Garantian kanssa

Jotta voit saada pankista lainaa yrityksellesi, tarvitaan vakuus. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Finnveran ja Garantian kanssa ja voimme tarjota yrityksellesi siten monipuolisemmin erilaisia rahoitusratkaisuja. Esimerkiksi Finnvera on usein mukana pk-yritysten rahoituksessa varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheissa. Yrittäjänä voit lisäksi hakea henkilökohtaista yrittäjälainaa esimerkiksi suuremman investoinnin omarahoitusosuudeksi tai yrityskauppoihin. Henkilökohtaisessa tapaamisessa pankin asiantuntijan kanssa etsitään paras vaihtoehto yrityksesi tarpeisiin. 

Mitä tietoja yrittäjä tarvitsee rahoitusneuvotteluun? 

Jotta voimme tehdä päätöksen luoton myöntämisestä, tarvitsemme mm. seuraavat tiedot: 

• Yrityksesi viimeisin virallinen tilinpäätös, sekä mahdollisesti kuluvan tilikauden kirjanpitoajo (tulos ja tase), jos edellisestä tilinpäätöksestä on kulunut yli 6 kk
• Mahdollinen tarkempi kuvaus yrityksesi liiketoiminnasta/ liiketoimintasuunnitelma
• Investointi- tai hankesuunnitelma
• Kaupparekisteriote
• Mahdollinen sopimus kuten vuokra-, urakka-, tilaus- tai kauppasopimus
• Yksityiskohtaiset tiedot tarjottavista vakuuksista, esim. isännöitsijäntodistus tai kiinteistön arviokirja. 

Yrityksen lainaturva, kiinteä korko ja korkoputki tuovat suojaa yritysluotolle

Yrityksesi lainan suojaaminen on viisasta. Saat turvaa yllättävienkin tapahtumien varalle sekä ennakoitavuutta lainan maksuun.

Lainasi takaisinmaksun voit vakuuttaa lainaan liitettävällä yrityksen lainaturvalla. Se suojaa odottamattomien tilanteiden, esimerkiksi työntekijän vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Samalla varaudut yrityksesi jatkuvuuden kannalta keskeisiin riskeihin.  

Korkojen nousuun voit varautua liittämällä yrityksesi lainaan joko kiinteän koron tai korkoputken. Näin tiedät jo ennakkoon yrityslainasi korkokulujen suuruuden. 

Keskustele yritysrahoituksen mahdollisuuksista Säästöpankin asiantuntijoiden kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö.

Tutustu myös näihin

Pankkitakaus

Pankkitakaus todistaa yrityksesi maksukyvyn sopimuskumppaneille.

Korkoputki

Tahdotko turvaa yrityksesi arkeen? Valitse korkoputki, niin saat ennakoitavuutta yrityksesi toimin-taan ja lainallesi määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentit.

Osamaksu

Osamaksusopimus mahdollistaa isot, pitkäikäiset hankinnat hallitusti ja ketterästi.

Kiinteä korko

Matala korkotaso on jatkunut pitkään, mutta nousua on jo havaittavissa. Valitse yrityksesi lainaan kiinteä korko, jolloin lainan korkoprosentti säilyy muuttumattomana koko sovitun jakson ajan.

Finnvera

Monipuolisia ratkaisuja rahoitukseen yhteistyössä Finnveran kanssa.

Leasing

Leasingrahoituksella teet isojakin hankintoja helposti ja joustavasti. Pitkäaikainen vuokraaminen tuo yrityksellesi monia etuja.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Joukkorahoitus

Joukkorahoitus auttaa yritystäsi kasvamaan ja se on loistava lisä pankin tarjoamaan rahoitukseen. Tarjolla on kolme rahoitusvaihtoehtoa; juniorlaina, yrityslaina sekä siltalaina.

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...