Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi, lainan takaisinmaksuturva, pitää yrityksen talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Firmaturvan avulla huolehdit yllättävistä tapahtumista ja varmistat lainanhoidon esimerkiksi yrityksen avainhenkilön sairaustuessa vakavasti tai kuoleman kohdatessa.

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Onneksi nainen on varautunut asioihin ennakoimalla.
check

Säästöpankki Balanssi -lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

check

Järkevä tapa varmistaa lainan takaisinmaksua sekä turvata yrityksen taloutta ja mahdollisesti myös läheisten toimeentuloa, jos elämä yllättää.

check

Varmista yrityksesi lainan takaisinmaksu Säästöpankki Balanssin Firmaturvalla.

Turvaa lainasi takaisinmaksu Säästöpankki Balanssin Firmaturvalla

Säästöpankki Balanssin Firmaturvan voit ottaa yritystoimintaan otettuun lainaan. Voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %). Firmaturvalla voit vakuuttaa 1–4 henkilöä; yrittäjänä itsesi tai työntekijät, joiden työpanoksella on yrityksesi toiminnalle huomattava merkitys.

Henkilöasiakkaan asuntolainaan tai kulutusluottoon on valittavissa omat turvapakettinsa, joista löytyy kattava turvapaketti myös yrittäjälle.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus ja kuukausierän suuruus. 

Firmaturva on yritykselle verotuksellisesti edullinen, koska yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa normaalina liiketoiminnan kuluna. Vakuutusmaksujen verovähennyskelpoisuuteen vaikuttavat yhtiömuoto ja edunsaajamääräys sekä vakuutetun henkilön työpanoksen merkitys yrityksen toimintaan.

Jos elämä kolhii, Säästöpankki Balanssi auttaa

Suurin osa suomalaisista yrityksistä toimii yhden tai kahden henkilön työpanoksen varassa. Yrittäjän omalla ja muiden avainhenkilöiden työpanoksella on näin ollen suuri merkitys toiminnan jatkuvuuden kannalta. Firmaturvan avulla varaudut yrityksesi henkilöriskeihin ja varmistat lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelman mukaisesti.

Säästöpankki Balanssi turvaa yrityksen lainanhoidon ja yritystoiminnan jatkuvuuden, jos yrityksen avainhenkilön työpanos menetetään kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden johdosta. Firmaturva on usein myös yrittäjän oman omaisuuden ja perheenkin suoja, koska yrityksen velan vakuutena voi olla myös yrittäjän henkilökohtaista omaisuutta.

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb*, joiden asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätiedot:

Balanssi Firmaturva Tuoteseloste
Balanssi Firmaturva Vakuutusehdot
Avaintietolomake - Balanssi Firmaturva

 

*Chubb European Group SE (CEG) suunnittelee pääkonttorin muuttamista Isosta-Britanniasta Ranskaan 1.1.2019, josta lähtien sen toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki (rekisterinumerolla 450 327 374 RCS Nanterre) ja jonka rekisteröity pääkonttori sijaitsee osoitteessa: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, (92400) Courbevoie, France. Muuton edellytyksenä on, että eurooppayhtiömuotoisen yhtiön kotipaikkaan sovellettavat lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.  Siihen saakka CEG:n rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa 100 Leadenhall Street, London EC3A 3BP, United Kingdom ja CEG (rekisterinumerolla SE000116) toimii edelleen Prudential Regulation Authorityn myöntämän toimiluvan alla, jonka toimintaa Financial Conduct Authority ja Prudential Regulation Authority sääntelevät.

Lisätietoja siitä, miten Brexit-valmisteluista vaikuttavat sinuun, löydät verkkosivustoltamme osoitteessa www.chubbvakuutus.fi/brexit

Tutustu myös näihin

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...