Säästöpankki Balanssin Firmaturva – turvaa yrityksesi yllättäviin tilanteisiin

Säästöpankki Balanssin Firmaturva pitää yrityksesi talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Firmaturvan avulla varmistat yrityksesi lainan takaisinmaksun elämän yllättävissäkin tilanteissa. Voit vakuuttaa yrityksesi avainhenkilöt vakavan sairauden, tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta.  

Säästöpankin brändikuva

Turvaa yrityksesi taloutta ja lainan takaisinmaksua elämän yllättävissä tilanteissa

Suojaa yrityslainan vakuutena olevaa omaisuutta

Minimoi yrityksesi henkilöriskit

Vakuuta yrityksesi avainhenkilöt ja turvaa toiminnan jatkuvuus Firmaturvalla 

Säästöpankki Balanssin Firmaturvan avulla varaudut yrityksesi henkilöriskeihin ja varmistat lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelman mukaisesti elämän yllättävissäkin tilanteissa. Firmaturvalla voit vakuuttaa yrittäjänä itsesi tai yrityksesi avainhenkilöt (1–4) vakavan sairauden, tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta.  

Vahingon sattuessa Firmaturvasta maksettava korvaus auttaa yrityksen lainanhoidossa ja turvaa yritystoiminnan jatkuvuutta. Firmaturva suojaa myös lainan vakuutena olevaa yrittäjän henkilökohtaista omaisuutta.  

Turvaa yrityksesi taloutta 

Voit ottaa Firmaturvan yrityksen toimintaa varten otettuun uuteen tai vanhaan lainaan. Voit vakuuttaa yrityksesi lainan kokonaan (100 %) tai osittain (75 %). 

Firmaturva on yrityksellesi verotuksellisesti edullinen. Yritys voi pääsääntöisesti vähentää Firmaturvan vakuutusmaksut verotuksessa normaalina liiketoiminnan kuluna. Vakuutusmaksujen verovähennyskelpoisuuteen vaikuttavat kuitenkin yrityksen yhtiömuoto ja edunsaajamääräys sekä vakuutettujen henkilöiden työpanos yrityksen toiminnassa. 

Firmaturvan hintaan vaikuttavat mm. vakuutusturvan sisältö, vakuutettujen henkilöiden ikä sekä vakuutettavan lainan pääoman ja kuukausittaisen lyhennyksen suuruus. 

Kysy tarjous Firmaturvasta Säästöpankin asiantuntijalta. Jätä yhteydenottopyyntö, varaa aika tapaamiseen tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Muista myös Säästöpankki Balanssi Lainaturva henkilöasiakkaalle

Henkilöasiakkaan asuntolainaan tai kulutusluottoon on tarjolla Säästöpankki Balanssi Lainaturva, josta löytyy kattava turvapaketti myös yrittäjälle. Katso lisätiedot Säästöpankki Balanssi Lainaturvasta.

Säästöpankki Balanssin Firmaturvan ja Lainaturvan myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, joiden asiamiehenä Säästöpankki toimii.

 

Lisätiedot:

Balanssi Firmaturva Tuoteseloste
Balanssi Firmaturva Vakuutusehdot
Avaintietolomake - Balanssi Firmaturva

Tutustu myös näihin

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava tapa säästää. Voit säästää haluamasi summan kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan. Kertyneitä varoja voit nostaa, kun niitä tarvitset.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14