Lainaturva

Lainan takaisinmaksuturva, Säästöpankki Balanssi, pitää taloutesi tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman kohdatessa.

Eri suuntiin katsovien naisen ja miehen yläpuolella on uhkaava pilvi.
check

lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

check

lainaturva varmistaa lainan takaisinmaksua ja turvaa toimeentuloa.

check

Lainaturva sopii myös muiden vakuutustesi täydennykseksi.

Lainaturva tuo turvaa lainasi takaisinmaksuun

Säästöpankki Balanssin, eli lainaturvan, voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Henkilöasiakkaana voit valita kolmesta turvapakettivaihtoehdosta:

  • Maxiturva
  • Soloturva
  • Miniturva

Lainaturvaa myös Yrittäjille

Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla Maxiturva yrittäjälle. Yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun voit turvata Firmaturvalla.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Jos elämä kolhii, Säästöpankki Balanssi auttaa

Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle. Sen turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi. Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.

Lainaturva tuo täydennystä vakuutusturvaasi, yksilöllisesti

Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.

Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

Tahdotko tietää lisää lainaturvasta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

 

 

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb*, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja:

Balanssi Tuoteseloste - Henkilöasiakkaat
Balanssi Vakuutusehdot - Henkilöasiakkaat

Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva palkansaajalle
Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva yrittäjälle
Avaintietolomake - Balanssi Miniturva
Avaintietolomake - Balanssi Soloturva

*Osana Brexit-valmistelujaan Chubb European Group on muuttunut eurooppayhtiöksi. Tämän myötä vakuutusyhtiön nimi on myös muuttunut Chubb European Group SE:ksi.Chubb European Group SE on muuttanut päätoimipaikkansa Yhdistyneestä kuningaskunnasta Ranskaan 1.1.2019 ja toimii sivukonttorin kautta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sen rekisteröity toimisto on nyt osoitteessa La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, (92400) Courbevoie, France ja yrityksen rekisterinumero on muuttunut (450 327 374 RCS Nanterre). Chubb Groupin yritysten päätoimisto on edelleen osoitteessa 100 Leadenhall Street, London, EC3A 3BP, United Kingdom.

Chubb European Group SE:n toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki ja se on Autorité de contrôle prudentiel et de résolutionin (ACPR) valvonnassa (4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09).

Nämä muutokset eivät vaikuta vakuutukseesi tai vakuutusturvaasi.

Jos haluat lisätietoja Chubbin Brexit-valmisteluista, löydät niitä Chubbin verkkosivustolta www.chubbvakuutus.fi/brexit

...