Lainaturva

Lainan takaisinmaksuturva, Säästöpankki Balanssi, pitää taloutesi tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman kohdatessa.

Poika istuu isänsä sylissä.
check

lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

check

lainaturva varmistaa lainan takaisinmaksua ja turvaa toimeentuloa.

check

Lainaturva sopii myös muiden vakuutustesi täydennykseksi.

Lainaturva on syytä pitää voimassa myös poikkeuksellisina aikoina. Lainaturvia on monen laajuisia.  Mikäli olet epävarma oman lainaturvasi laajuudesta ja siitä mitä se korvaa, voit tarkistaa vakuutusturvan sisällön helposti Mobiilista lainan tiedoista tai olemalla yhteydessä oman pankkisi yhteyshenkilöön. 
 
Jos olet lomautettuna ja sinulla on lainaturva, joka sisältää työttömyysturvan, kannattaa vakuutus pitää voimassa. Voit saada korvausta, mikäli lomautus johtaa työttömyyteen. Tällöin lomautuksen ja irtisanomisen syynä täytyy olla tuotannolliset tai taloudelliset syyt ja/tai työnantajan konkurssi. Jos lomautus kestää yli 30 päivää ja johtaa välittömästi irtisanomiseen, olet oikeutettu korvaukseen myös muiden korvausedellytysten täyttyessä ja korvaus maksetaan ensimmäisestä irtisanomispäivästä alkaen. 

Lainaturva tuo turvaa lainasi takaisinmaksuun

Säästöpankki Balanssin, eli lainaturvan, voit ottaa henkilöasiakkaana asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %). Henkilöasiakkaana voit valita kolmesta turvapakettivaihtoehdosta:
  • Maxiturva
  • Soloturva
  • Miniturva

Lainaturvaa myös Yrittäjille

Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla Maxiturva yrittäjälle. Yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun voit turvata Firmaturvalla.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Jos elämä kolhii, Säästöpankki Balanssi auttaa

Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle. Sen turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi. Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.

Lainaturva tuo täydennystä vakuutusturvaasi, yksilöllisesti

Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.

Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

Tahdotko tietää lisää lainaturvasta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

 

 

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja:

Balanssi Tuoteseloste - Henkilöasiakkaat
Balanssi Vakuutusehdot - Henkilöasiakkaat

Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva palkansaajalle
Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva yrittäjälle
Avaintietolomake - Balanssi Miniturva
Avaintietolomake - Balanssi Soloturva

Tutustu tarkemmin korvauksen hakemiseen.

Lisätietoja saat pankistasi tai Sp-Henkivakuutuksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lainaturva@saastopankki.fi.

...