Lainaturva

Säästöpankki Balanssin Lainaturva pitää taloutesi tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman varalta.

Poika istuu isänsä sylissä.

lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa ja turvaa toimeentuloasi.

Lainaturva täydentää muuta vakuutusturvaasi.

Lainaturva pitää taloutesi tasapainossa elämän yllättävissäkin tilanteissa

Säästöpankki Balanssin Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman varalta.  Lainaturvan avulla on mahdollista täydentää jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Esimerkiksi kuolemantapauksessa Lainaturvan kertakorvauksella voidaan maksaa asuntolaina pois ja mahdollistaa perheen asuminen omassa kodissa. Lainaturva auttaa myös sinua itseäsi, jos jäät työttömäksi tai sairastut. 

Valitse itsellesi sopivin Lainaturva

Säästöpankki Balanssin Lainaturvan voit ottaa asuntolainaan tai kulutusluottoon. Voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %). Kukin lainassa osallisena oleva voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon seuraavista turvapaketeista:

Lainaturva tarjoaa turvaa sinulle ja perheellesi ja on tärkeä erityisesti poikkeuksellisina aikoina. Mikäli tarvitset lisätietoja oman Lainaturvasi laajuudesta ja siitä mitä se korvaa, voit tarkistaa vakuutusturvan sisällön helposti Säästöpankin mobiilipankista lainan tiedoista tai ottaa yhteyttä oman pankkisi yhteyshenkilöön.

Kysy tarjous Lainaturvasta Säästöpankin asiantuntijalta. Valitaan yhdessä juuri sinulle sopivin lainaturvapaketti. Varaa aika tapaamiseen tai jätä yhteydenottopyyntö.

Lainaturva myös yrityksille

Yrityksille on tarjolla Säästöpankki Balanssin Firmaturva. Firmaturvan avulla varmistat yrityksesi lainan takaisinmaksun elämän yllättävissäkin tilanteissa. Voit vakuuttaa yrityksesi avainhenkilöt vakavan sairauden, tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta. Lue lisää Firmaturvasta verkkosivuiltamme.
 

 

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja:

Balanssi Tuoteseloste - Henkilöasiakkaat
Balanssi Vakuutusehdot - Henkilöasiakkaat

Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva palkansaajalle
Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva yrittäjälle
Avaintietolomake - Balanssi Soloturva
Avaintietolomake - Balanssi Miniturva

Tutustu tarkemmin korvauksen hakemiseen.

Lisätietoja saat pankistasi tai Sp-Henkivakuutuksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lainaturva@saastopankki.fi.