• Säästäminen ja sijoittaminen

    Säästämisen voi aloittaa myös pienellä summalla. Mitä pikemmin aloitat, sitä nopeammin säästösi kerryttävät korkoa korolle - ja matkasi vaurastumiseen voi alkaa.
    Säästöpankin brändikuva: rahapuu.
  • Rahasto nyt

    Mikä rahasto on ajankohtainen juuri nyt? Säästöpankkien Varainhoito tekee ajankohtaiset noston Säästöpankin sijoitusrahastoista.
    Säästöpankin brändikuva: Rahasto nyt.

 

Paras aika aloittaa säästäminen oli eilen, toiseksi paras on tänään

Haluamme pitää säästämisen ja sijoittamisen helppona - asiakkaanamme saat aktiivista ja tunnustettua, yksilölliset tarpeesi huomioivaa varainhoitoa.

Valikoimastamme löytyy sopivia sijoittamisen vaihtoehtoja jokaiselle. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva vaihtoehto, jolla autamme saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. Tutustu vaihtoehtoihimme ja aloita nyt!

Ota yhteyttä  Varaa aika tapaamiseen

Vastuullinen sijoittaminen

Kaikki rahastomme noudattavat vastuullisen sijoittamisen periaatteita. Se tarkoittaa sitä, että huomioimme sijoittamisessa ympäristön, yhteiskunnan ja hyvän hallintotavan. Seuraamme, että valitsemamme suorat sijoituskohteet noudattavat kansainvälisiä sopimuksia ja normeja, ja olemme mukana yhteistyöaloitteissa vastuullisen sijoittamisen vahvistamiseksi. Emme sijoita suoraan tietyille toimialoille, esimerkiksi ase- tai tupakkateollisuuteen.

Tutustu lisää

Säästämisessä ja sijoittamisessa apunasi

Haluaisitko lähteä liikkeelle säästämisessä ja sijoittamisessa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Säästöpankin säästämisen ja sijoittamisen Videobot on apunasi!

Olet sitten säästämisen aloittamista harkitseva tai jo kokenut konkari, Säästöpankista löydät itsellesi sopivat tuotteet ja palvelut. Testaa Videobottia, joka ohjaa sinut oikealle polulle.
Säästöpankin brändikuva

Kapitalisaatiosopimus - elämäntilanteissasi joustava tapa säästää

Kapitalisaatiosopimukseen teet maksuja oman maksusuunnitelmasi mukaisesti ja nostat varoja aina halutessasi. Saat myös verotuksellisia etuja, kun maksat veroja vain tuoton osalta varoja nostaessasi.

Olitpa aloitteleva säästäjä tai jo kokeneempi sijoittaja - Säästöpankki Kapitalisaatiosopimus sopii sinulle!

Poika miettii, mistä hänen taloutensa koostuu.

Mietitkö vielä säästämisen ja sijoittamisen aloittamista?

Tutustu alla oleviin vinkkeihin ja ota yhteyttä! Tehdään yhdessä sinulle sopiva säästösuunnitelma.

Ajankohtaista