• Rahastomerkinnät digissä nyt 0 €!

    200-vuotisjuhlaetumme saat 1.8.–31.12.2022 kertaostot ja kaikki rahastosäästösopimuksen alaiset merkinnät 0 % merkintäpalkkiolla digikanavissa.
 
Säästöpankin brändikuva.

Miten vertailen rahastoja? 

Rahastojamme voit vertailla sivustoltamme löytyvällä rahastolistaus-työkalulla.

Ohjeet rahastotyökalun käyttöön: 

Nopea tsekkaus: 

  • Tuotto-välilehdeltä voit katsoa, miten rahastot ovat tuottaneet tietyllä tarkastelujaksolla napsauttamalla ylärivillä olevaa tuotto-otsikkoa.

Tarkempi tutkiminen:

  • Voit myös tehdä tarkempaa vertailua tiettyjen rahastotyyppien välillä. Valitse ensin Rahastoluokka-otsikon alla rahastotyypit, joista tahdot lisätietoa. Voit valita vertailuun esimerkiksi Osake- ja yhdistelmärahastot. 
  • Määritä halutessasi Riski-tuottoprofiili-otsikon alta riskitasoa. Muistathan, että jos riski on pienempi, niin myös tuotot ovat tyypillisesti pienempiä.  
  • Säästöpankin rahastot näkyvät listauksena näiden kahden kentän alla. Valitse sinua kiinnostavat rahastot napsauttamalla rivin vasemmalla puolella olevaa laatikkoa. 
  • Napsauta rahastojen yläpuolella olevaa Vertaa rahastojen kehitystä -tekstiä.

Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan rahaston, autamme mielellämme eteenpäin! Osta rahastoa mobiili- tai verkkopankissa tai jätä yhteydenottopyyntö.

Tiesitkö, että rahastomme ovat myös saaneet tunnustusta kansainvälisissä kilpailuissa? Lue lisää palkituista rahastoistamme.

Varainhoidon markkinakatsaus

Missä markkinoilla mennään juuri nyt? Säästöpankin varainhoidon markkinakatsaus analysoi talouden tilannetta kokonaisuutena. Analyyseista ja markkinakatsauksen koostamisesta vastaavat Sp-Rahastoyhtiön salkunhoitajat.

Poolopaitainen mies miettii talousasioita.