Kuukauden rahasto.
Kuukauden rahasto ei ole sijoitussuositus tai -neuvo, vaan kunkin asiakkaan on itse arvioitava rahaston sopivuutta itselleen sijoituskohteena.

Mikä rahasto on ajankohtainen juuri nyt? 

Säästöpankkien Varainhoito valitsee kuukausittain markkinoiden kokonaistilannetta ajatellen ajankohtaisen rahaston juuri nyt. Rahaston salkunhoitaja kertoo perustelut nostolle ja analysoi kyseisen rahaston sijoitusmarkkinoiden tilannetta tarkemmin. 

Kuukauden rahasto: Säästöpankki Pienyhtiöt

Säästöpankki Pienyhtiöt on vuonna 2011 perustettu, pääosin Suomen osakemarkkinoille pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sijoittava rahasto. Rahasto voi myös sijoittaa pienen osan varoistaan hyvän sijoitusmahdollisuuden tarjoaviin eurooppalaisiin osakkeisiin.” – Olli Tuuri, salkunhoitaja

Säästöpankin rahastojen arvot ja tuotot

Miten Säästöpankin rahastoilla menee juuri nyt? Arvot ja tuotot -sivulta voit seurata rahastojen arvon kehitystä vuoden alusta, 6 kk, 1 kk ja 1 päivän aikana. Sivulla olevalla rahaston riski- ja tuottoprofiilimittarilla voit myös haarukoida valikoimastamme omaan riskiprofiiliisi sopivat rahastot. Jos tahdot apua sijoituskohteiden valinnassa ja sinulle sopivan sijoitussuunnitelman tekemisessä, varaa aika sijoittamisen asiantuntijalle.

Missä mennään sijoitusmarkkinoilla? Tilaa muistutus varainhoidon markkinakatsauksesta sähköpostiisi.

Ajankohtaisen kuukauden rahaston lisäksi varainhoidon markkinakatsaus analysoi markkinoiden tilannetta kokonaisuutena. Markkinakatsaus ilmestyy kuukausittain, tilaa muistutus ilmestymisestä sähköpostiisi ja pysyt kartalla.

 

Esittelyssä Säästöpankin kuukauden sijoitusrahastot

1/2021 rahasto: Säästöpankki Pienyhtiöt

12/2020 rahasto: Säästöpankki Eurooppa

11/2020 rahasto: Säästöpankki Ympäristö (rahaston osto vain tapaamisen kautta)

10/2020 rahasto: Säästöpankki Kehittyvät markkinat