Lainahakemus

Täytä lainahakemus ja ota harppaus tavoitteidesi toteuttamisessa! Tunnistautumiseen tarvitset Suomessa toimivan pankin verkkotunnukset.

Näin käytät laskuria: Valitse aluksi haluamasi lainan määrä, laina-ajan pituus ja lainan korko. Siirry tämän jälkeen Hae lainaa -kohdasta täyttämään lainahakemusta. Lainahakemus ei vielä sido sinua lainan ottamiseen. Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta olet valmiina kisaan, kun sopiva asunto osuu kohdalle.

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Laskurin tarkoituksena on hahmottaa laina-ajan ja koron vaikutusta lopulliseen lainamäärään. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät asiakaskohtaisesti.

Lainahakemuksen teet nopeasti 

Täytä lainahakemukseen lainan hakemisen kannalta tärkeät tiedot. Tietojen täyttäminen on nopeaa ja vie vain hetken ajastasi! Täytäthän silti hakemuksen mahdollisimman huolellisesti, näin meillä on samantien tarvittavat tiedot lainapäätöksen tekemiseen.  

Kysymme sinulta mm.: 

  • millaista lainaa olet hakemassa ja kuinka paljon
  • oletko hakemassa lainaa yksin vain yhdessä jonkun muun kanssa
  • millainen on työtilanteesi ja elämänvaiheesi. 
Voit täyttää hakemukseen myös lisätietoja. Huomioithan, että mitä tarkemmat taustatiedot saamme, sitä nopeammin voimme lainahakemuksesi käsitellä. 
 
Nuori tyttö tahtoo menestyä. Hänen tulevaisuutensa on valoisa.

Usein kysyttyä lainoista – tutustu vastauksiin

Mikä on marginaali? Kuinka pitkäksi aikaa lainaa voi saada? Kokosimme avuksesi vastauksia.