Lainahakemus

Onko edessä uuden auton osto, kylpyhuoneremontti tai lomamatka? Täytä lainahakemus ja ota harppaus tavoitteidesi toteuttamisessa! Mikäli olet jo asiakkaamme, voit kysyä lainatarjousta myös suoraan verkkopankissa. 

Valitse aluksi haluamasi lainan määrä, laina-ajan pituus ja lainan korko. Siirry tämän jälkeen Tee lainahakemus -kohdasta täyttämään lainahakemusta. 

Lainahakemuksen teet nopeasti 

Täytä lainahakemukseen lainan hakemisen kannalta tärkeät tiedot. Tietojen täyttäminen on nopeaa ja vie vain muutaman minuutin ajastasi. 

Kysymme sinulta mm.: 
  • millaista lainaa olet hakemassa ja kuinka paljon
  • oletko hakemassa lainaa yksin vain yhdessä jonkun muun kanssa
  • millainen on työtilanteesi ja elämänvaiheesi. 
Voit täyttää hakemukseen myös lisätietoja. Huomioithan, että mitä tarkemmat taustatiedot saamme, sitä nopeammin voimme lainahakemuksesi käsitellä. 

Tahdotko lainaneuvotteluun lähikonttoriisi? Varaa aika

Jos tahdot keskustella laina-asiantuntijamme kanssa kasvokkain, varaa aika lähikonttoriisi. Autamme sinua kaikissa lainaan liittyvissä asioissasi.
 

Apua puhelimitse ja chatissa arkisin klo 8–22

Tiesithän, että voit hoitaa pankkiasioitasi myös konttoreiden aukioloaikojen ulkopuolella! Puhelinpalvelu auttaa arkisin klo 8–22 numerossa 010 773 6777, myös tunnistautumista vaativissa asioissa. Chatti toimii samoina aikoina yleisissä asiakaspalvelun kysymyksissä.