Lipper Fund Awards -palkinto Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Lyhytkorko -rahastolle

Säästöpankin Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on voittanut Refinitiv Lipper Fund Awards 2023 -palkinnon parhaana pohjoismaisena rahastona. Palkinto on osoitus menestyksekkäästä rahastonhoidosta. Arvostettuja Refinitiv Lipper Fund Awards -palkintoja jaetaan vuosittain maailmanlaajuisesti. Säästöpankki Lyhytkorko -rahastolle palkinto on jo kolmas.

Lyhytkorko

Säästöpankki Lyhytkorko -rahaston pitkäjänteinen työ on huomioitu Lipper Fund Awards -palkinnolla

Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on voittanut Refinitiv Lipper Fund Awards 2023 -palkinnon parhaana pohjoismaisena rahastona lyhyiden korkorahastojen sarjassa (3, 5 ja 10 vuotta). Palkinto myönnettiin osoituksena rahaston erinomaisesta pitkän ajan tuottokehityksestä. Refinitiv Lipper Fund Awards -palkintoja on jaettu jo yli 30 vuoden ajan maailmanlaajuisesti. Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on voittanut saman palkinnon myös vuonna 2021 ja 2022.

”Palkinto on osoitus pitkäjänteisestä työstä asiakkaidemme hyödyksi. Salkunhoitajamme tekevät työtään suurella intohimolla ja asiakkaidemme vaurastuminen on toimintamme keskeisin tavoite. Panostamme tulevaisuudessakin vahvasti toimintamme kehittämiseen ja kilpailukykymme kasvattamiseen”, sanoo Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Petteri Vaarnanen. ”Tahdomme toimia asiakkaidemme talouden kumppanina ja uskomme vahvasti, että kaikilla on mahdollisuus vauraampaan tulevaisuuteen, vaikka siihen olisikin vielä matkaa. Monipuolisella ja palkitulla tuotevalikoimallamme tahdomme vastata erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja tuoda esiin pitkäaikaissäästämisen merkitystä oman varallisuuden kartuttamisessa”, Vaarnanen jatkaa.

Petteri Vaarnanen.

Petteri Vaarnanen, Sp-rahastoyhtiön toimitusjohtaja

Säästöpankki Lyhytkorko -rahastoa reilut 10 vuotta luotsannut salkunhoitaja Mikko Rautiainen kiteyttää rahastomenestyksen oikea-aikaiseen sopeutumiseen korkoympäristön muuttuessa ja myös muutokseen lyhyen koron markkinoilla: ”On hienoa huomata, että pitkäaikainen työ on tuottanut tulosta. Asiakkaillemme menestys on näkynyt kilpailukykyisenä tuottona suhteessa kilpailijoiden vastaaviin rahastoihin. Euroopassa arvostettu Lipper Fund -palkinto on jälleen myös yksi osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä tekemisessämme. Rahasto on noudattanut samaa strategiaa toimintansa alusta lähtien ja olemme nyt osoittaneet, että sijoitusstrategiamme toimii myös nopeasti nousevien korkojen ympäristössä.”

Mikko Rautiainen,Säästöpankki Lyhytkorko -rahaston salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon toiminnan ytimessä on tahto olla asiakkaan pitkäaikainen talouden kumppani ja toimia pitkäjänteisesti suomalaisten säästäjien hyväksi. Säästöpankin rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy.

Refinitiv Lipper on johtava kansainvälinen ja puolueeton rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Arvostettuja Refinitiv Lipper Fund Awards -palkintoja jaetaan vuosittain parhaille rahastoille ja varainhoito- sekä rahastoyhtiöille ympäri maailmaa. Palkinto on osoitus erinomaisesta rahastonhoidosta ja merkki vahvasta riskeihin sopeutuvasta suorituksesta muihin rahastoihin verrattuna.

Kiinnostuitko rahastosäästämisestä tai tahtoisitko kuulla lisää vaurastumisesta? Ota meihin yhteyttä tai varaa aika.

Säästöpankkien Varainhoito tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille. Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Toimintaperiaatteemme on pitkäjänteinen ja läheinen kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista