Varainhoito

Jätä huoletta sijoittaminen ja varallisuutesi hoito ammattilaistemme käsiin. Meiltä saat aktiivista, näkemyksellistä ja yksilölliset tarpeesi huomioivaa varainhoitoa niin yksityishenkilönä kuin yrityksen tai instituution edustajanakin.
Voimakastahtoinen yrittäjänainen tietää, mitä tahtoo ja miten hän pääsee tavoitteisiinsa.

Pitkän linjan sijoittamisen ammattilaiset apunasi 

Kaikkea ei kannata tehdä itse. Kun annat asiantuntijoidemme hoitaa sijoituspäätökset ja markkinoiden tulkinnan, omia voimavarojasi vapautuu muuhun.

Tarjoamme sinulle:

  • riippumatonta ja vastuullista varainhoitoa
  • salkunhoitajiemme asiantuntemuksen varallisuutesi hoitoon
  • pitkäjänteistä ja aktiivista sijoittamista 
  • nopeaa reagointia markkinoilla tapahtuviin muutoksiin. 

Tahdotko yksilöllistä varainhoitoa varallisuudellesi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Varainhoidon markkinakatsaus

Missä markkinoilla mennään juuri nyt? Säästöpankin varainhoidon markkinakatsaus analysoi talouden tilannetta kokonaisuutena. Analyyseista ja markkinakatsauksen koostamisesta vastaavat Sp-Rahastoyhtiön salkunhoitajat.
Poolopaitainen mies miettii talousasioita.
Asiakkaanamme saat neuvoja taloutesi palojen kokoamiseen.

Markkinakatsaus-webinaarit

Oletko kiinnostunut taloudesta ja sen ilmiöistä - markkinakatsaus on tehty juuri sinulle. Säästöpankin asiantuntijat kertovat kuukausittain webinaarissa ajankohtaiset tiedot sijoitusmarkkinoiden tilanteesta. Markkinakatsaukseen ovat tervetulleita niin Säästöpankin asiakkaat kuin muutkin sijoitusmarkkinoista kiinnostuneet.