• Säästöpankki Yksityispankki

    Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana saat henkilökohtaista varainhoitoa ja oman yksityispankkiirin varallisuutesi parhaaseen mahdolliseen hoitamiseen.
    Säästöpankin brändikuva.
  • Taru Säästöjen hoitajasta

    Talouden pitkäaikainen suunnittelu voi joskus tuntua jopa vähän tylsältä, mutta sen ei tarvitse näyttää siltä. Katso videosarja – Taru Säästöjen hoitajasta.
    Taru Säästöjen hoitajasta.

Säästöpankki Yksityispankki on private banking/varainhoito -palvelu kahdentoista paikallisen Säästöpankkimme asiakkaille. Yksityispankin palvelusopimus on mahdollista tehdä myös yrityksen tai yhteisön varallisuuden hoitoon.

Kerromme mielellämme lisää Yksityispankkipalvelustamme, alkuun pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Jos paikallisessa Säästöpankissasi ei vielä ole Säästöpankki Yksityispankkia, hyvänä vaihtoehtona varallisuutesi yksilölliseen hoitoon on Rahastovarainhoito

Mitä asiakkaamme sanovat Yksityispankkipalveluistamme:

"Hienoa yksityispankkipalvelua! Minä saan jatkaa omaa arkeani ilman, että täytyy murehtia mitä rahoilleni kuuluu!"

"Verkkotapaaminen yksityispankkiirin kanssa oli hyvä. Palvelusta 10 ++. Tästä paha pistää paremmaksi."

"Hyvin valmisteltu keskustelu, asiantuntevaa. Hän hoitaa mahdollisimman paljon asioita puolestani eli minulle helppoa. Arvostan!"

"Henkilökunta on aivan mieletöntä - he ovat auttaneet koko sydämestään ja olleet toteuttamassa elämäni suuria unelmia. Olen todella tyytyväinen!"

Haluan keskustella lisää Yksityispankista

Säästöpankki Yksityispankki -webinaarit

Kuukausittaisessa katsauksessa asiantuntijamme avaavat vallitsevaa markkinaa ja käyvät läpi, mitä sijoittajan kannattaa ottaa huomioon omien sijoituspäätöksiensä tueksi. Tervetuloa mukaan!
Säästöpankin brändikuva
Säästöpankin brändikuva

Taru Säästöjen hoitajasta

Pankkipalvelut ja talouden pitkäaikainen suunnittelu voi joskus tuntua jopa vähän tylsältä. Mutta sen ei tarvitse näyttää siltä. Katso Säästöpankki Yksityispankin videosarja – Taru Säästöjen hoitajasta alla olevista valikoista.

Taru Säästöjen hoitajasta -videosarja 

Ajankohtaista