Webinaarit taloutesi avuksi

Tahdotko oppia tekemään parempia päätöksiä taloudessasi? Säästöpankin webinaarit on tarkoitettu juuri sinulle. Ilmoittaudu mukaan – tai katso myöhemmin webinaareja tallenteina.
Säästöpankin brändikuva.

Viimeisin webinaari: Tulevaisuuden turva – vakuutussäästäminen ja testamentti

Tervetuloa katsomaan tallennetta webinaarista, jossa sukellamme kahteen tärkeään, mutta usein vaikeasti lähestyttävänä pidettyyn aiheeseen: vakuutussäästämiseen ja testamentin laatimiseen.

Webinaarissa murramme myyttejä aiheiden ympäriltä ja avaamme niitä kuulijoille siten, että jokainen ymmärtää ja oppii uutta. Voisiko vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen olla jopa trendikästä? Ainakin vakuutussäästäminen on nyt puhutumpaa kuin koskaan. Kuuntele mistä on kyse!

Webinaaritallenteen kesto on noin 1 tunti.

Keskustelemassa:
Mika Laakkonen
, toimitusjohtaja, Sp-Henkivakuutus
Maria-Anna Hyvönen, pankkijuristi, Säästöpankki
Tuomas Lomakka, yksityispankkiiri, Säästöpankki

Katso tallenne

Järjestämme talouteen liittyviä webinaareja säännöllisesti. Löydät tulevat webinaarit sekä jo pidettyjen webinaarien tallenteet tältä sivulta.

 

Katso aiempia webinaarejamme:

Lisää vinkkejä talouteesi

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin saat jatkossa tietoa seuraavista webinaareista sekä muista ajankohtaista talousaiheista sähköpostiisi. Tule mukaan matkalle kohti vauraampaa ja varmempaa tulevaisuutta!

Millä mallilla taloutesi on verrattuna muihin suomalaisiin? Testaa taloutesi nykytilanne.

Varaa aika Säästöpankin asiantuntijalle ja tule keskustelemaan sinua askarruttavasta taloutesi pulmasta – oli kyseessä sitten säästämisen aloittaminen, lainatarpeet tai muut arjen haasteet – pistetään yhdessä taloutesi kuntoon.