Webinaarit taloutesi avuksi

Tahdotko oppia tekemään parempia päätöksiä taloudessasi? Säästöpankin webinaarit on tarkoitettu juuri sinulle. Ilmoittaudu mukaan – tai katso myöhemmin webinaareja tallenteina.
Kaksi bisnesnaista katsoo yhdessä ajankohtaisia talousuutisia turkoosilta älypuhelimelta.

Tulevat webinaarit:

Viimeisin webinaari:

Säästöpankkiryhmän Markkinaluotain – katse tulevaan

Mitä tuulilasista näkyy? Se on sijoittajan kannalta se kaikkein olennaisin kysymys. Me näemme, että inflaatio on lähitulevaisuudessa se, johon katseemme on syytä kohdistaa. Miten inflaatio kehittyy, ja miten se vaikuttaa eri sijoitusmuotojen kehitykseen? Inflaatio on hyvästä syystä myös tämän webinaarin pääteema.

Tarjoamme asiakkaillemme Markkinaluotaimen avulla entistä parempia työkaluja säästämisen ja sijoittamisen tueksi. Markkinaluotain pyrkii luotaamaan tulevaa ajanjaksoa seuraavalle 6 kuukauden ajalle. Säästöpankin näkökulmasta Markkinaluotain on tuulilasimme tulevaisuuteen! Katso webinaaritallenne tai lataa materiaali (pdf).

Webinaarissa mukana:

  • Martti Hakala, Säästöpankkikeskuksen liiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat
  • Henna Mikkonen, Säästöpankkiryhmän pääekonomisti
  • Mikko-Pekka Rautiainen, salkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö
  • Johan Hamström, salkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö
  • Virve Valonen, Säästöpankkiryhmän vastuullisuusjohtaja

Webinaari on toteutettu yhteistyössä Inderesin kanssa 17.8.2023.

Järjestämme talouteen liittyviä webinaareja säännöllisesti. Löydät tulevat webinaarit sekä jo pidettyjen webinaarien tallenteet tältä sivulta.

 

Katso aiempia webinaarejamme:

Lisää vinkkejä talouteesi

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin saat jatkossa tietoa seuraavista webinaareista sekä muista ajankohtaista talousaiheista sähköpostiisi. Tule mukaan matkalle kohti vauraampaa ja varmempaa tulevaisuutta!

Millä mallilla taloutesi on verrattuna muihin suomalaisiin? Testaa taloutesi nykytilanne.

Varaa aika Säästöpankin asiantuntijalle ja tule keskustelemaan sinua askarruttavasta taloutesi pulmasta – oli kyseessä sitten säästämisen aloittaminen, lainatarpeet tai muut arjen haasteet – pistetään yhdessä taloutesi kuntoon.