Kaksi bisnesnaista katsoo yhdessä ajankohtaisia talousuutisia turkoosilta älypuhelimelta.

Testamentti - yksi elämäsi tärkeimmistä papereista -webinaari ke 29.9. klo 17

Miksi testamentti kannattaa tehdä? Kuka perii, jos testamenttia ei ole? Miten testamentti auttaa myös verosuunnittelussa? Näihin ja muihin testamenttiin liittyviin kysymyksiin saat vastauksen tässä webinaarissa. Testamentti ja sen teko on ajankohtaista kaikille iästä riippumatta, ja se kannattaa tehdä ennemmin kuin myöhemmin. Hyvin laadittu testamentti voi auttaa välttämään monia perintöriitoja sekä säästämään veroissa.

Webinaarin asiantuntijana on Säästöpankin lakipankkiiri, varatuomari Piia Jeremejeff, jolla on vahva osaaminen ja tausta perheoikeudellisten asioiden parista.

Tervetuloa mukaan!

Eikö ajankohta sovi sinulle ja joudut jättämään live-webinaarin väliin? Ilmoittaudu silti mukaan, niin saat tallenteen jälkikäteen sähköpostiisi.

ILMOITTAUDU

 

Edunvalvontavaltuutus - kuka huolehtii asioistasi, jos et itse pysty? -webinaari ke 6.10. klo 17

Edunvalvontaa vai etusi valvontaa? Kuka valvoo etuasi ja hoitaa asiasi, jos sairastut tai joudut onnettomuuteen? Entä pysytkö hoitamaan vanhempiesi asiat, jos heille tapahtuu jotain. Voiko tilanteeseen varautua?

Edunvalvonnan ja edunvalvontavaltakirjan eroihin ja etuihin perehdytään tässä webinaarissa. Edunvalvontavaltakirja on varautumista ja sen tekemistä ei kannata lykätä. Olitpa nuori tai jo iäkkäämpi oikea aika tehdä edunvalvontavaltuutus on nyt!

Webinaarin asiantuntijana on Säästöpankin lakimies Petri Sahlberg, jolla on vahva osaaminen perheoikeudellisista asioista.

Tervetuloa mukaan!

Eikö ajankohta sovi sinulle ja joudut jättämään live-webinaarin väliin? Ilmoittaudu silti mukaan, niin saat tallenteen jälkikäteen sähköpostiisi.

ILMOITTAUDU

 

Järjestämme talouteen liittyviä webinaareja säännöllisesti. Seuraathan viestintäämme tulevista webinaareista.
Jo pidettyjen webinaarien tallenteita pääset katsomaan sivun alalaidasta.Lisää vinkkejä talouteesi 

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin saat jatkossa tietoa seuraavista webinaareista sekä muista ajankohtaista talousaiheista sähköpostiisi. Tule mukaan matkalle kohti vauraampaa ja varmempaa tulevaisuutta! 

Millä mallilla taloutesi on verrattuna muihin suomalaisiin? Testaa taloutesi nykytilanne.

Varaa aika Säästöpankin asiantuntijalle ja tule keskustelemaan sinua askarruttavasta taloutesi pulmasta – oli kyseessä sitten säästämisen aloittaminen, lainatarpeet tai muut arjen haasteet – pistetään yhdessä taloutesi kuntoon.

 

Katso myös aiempia webinaarejamme:

Nollabudjetti ja nuudelia - opiskelijan talouswebinaari

Avo- vai avioliitto ja perheen raha-asiat 

Asuntosijoittaminen - ainutlaatuisesti kohti vauraampaa tulevaisuutta

Vastuullinen sijoittaminen - mitä se todella on?

Talouden tasapaino ja vaurastuminen

Naisten taloudellinen hyvinvointi - turvaa ja suunnitelmallisuutta elämääsi

Avain omaan asuntoon – ensiasunnon ostajan webinaari