Webinaarit taloutesi avuksi

Tahdotko oppia tekemään parempia päätöksiä taloudessasi? Säästöpankin webinaarit on tarkoitettu juuri sinulle. Ilmoittaudu mukaan – tai katso myöhemmin webinaareja tallenteina.
Kaksi bisnesnaista katsoo yhdessä ajankohtaisia talousuutisia turkoosilta älypuhelimelta.

Webinaari: Markkinaluotain – Missä piilevät kasvun paikat?

Missä näemme tällä hetkellä markkinoiden potentiaalisimmat kasvun paikat? Miten tuleva korkojen laskusykli tulee näkemyksemme mukaan vaikuttamaan markkinaan?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen Markkinaluotain -webinaarissa, joka pidettiin 21.3.2024. Vaikka et päässyt suoraan lähetykseen mukaan, ei hätää, tallenne on nyt katsottavissa.

Webinaarissa panelistimme tarkastelevat, miltä markkinat näyttävät seuraavan 6 kuukauden ajanjaksolla. Mukana keskustelemassa on Säästöpankkiryhmän omien asiantuntijoiden lisäksi myös Kauppalehden vastaava päätoimittaja Riina Nevalainen. Tervetuloa mukaan! 

Mukana keskustelemassa: 

Petteri Vaarnanen, toimitusjohtaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy
Henna Mikkonen, Säästöpankkiryhmän pääekonomisti
Johan Hamström, salkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy
Mikko-Pekka Rautiainen, salkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy

Katso tallenne

Lue markkinaluotain

 

Järjestämme talouteen liittyviä webinaareja säännöllisesti. Löydät tulevat webinaarit sekä jo pidettyjen webinaarien tallenteet tältä sivulta.

 

Katso aiempia webinaarejamme:

Lisää vinkkejä talouteesi

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin saat jatkossa tietoa seuraavista webinaareista sekä muista ajankohtaista talousaiheista sähköpostiisi. Tule mukaan matkalle kohti vauraampaa ja varmempaa tulevaisuutta!

Millä mallilla taloutesi on verrattuna muihin suomalaisiin? Testaa taloutesi nykytilanne.

Varaa aika Säästöpankin asiantuntijalle ja tule keskustelemaan sinua askarruttavasta taloutesi pulmasta – oli kyseessä sitten säästämisen aloittaminen, lainatarpeet tai muut arjen haasteet – pistetään yhdessä taloutesi kuntoon.