Rahastovarainhoito

Säästöpankkien Rahastovarainhoito tarjoaa helpon tavan päästä hyödyntämään varainhoitotiimimme markkinanäkemystä ja tarjoaa varojesi sijoituskohteiksi myös suursijoittajille ensisijaisesti tarkoitetut rahastoratkaisut.

jätä sijoituspäätösten teko ja markkinoiden analysointi sijoitusammattilaisillemme.

Ole vaivattomasti mukana kotimaisilla ja kansainvälisilla sijoitusmarkkinoilla.

Sijoituksesi on hajautettu tehokkaasti eri markkinatilanteen huomioiden. 

Säästöpankki tarjoaa rahastovarainhoidon palvelua yli 100 000 euron sijoituksille

Rahastovarainhoito on aktiivista salkunhoitoa, jossa yhdistetään Säästöpankin paikallinen palvelu kansainväliseen osaamiseen. Rahastovarainhoidon sijoitukset tehdään sekä Säästöpankki-rahastoihin että huolella tutkittujen ja valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme rahastoihin. Kumppaneiden rahastoilla varmistetaan, että sinulla on aina käytössäsi kaikista sopivimmat ja parhaimmat rahastot kussakin markkinatilanteessa.

Sopimus laaditaan tavoittelemasi tuoton ja riskinsietokykysi mukaan

Rahastovarainhoitosopimus laaditaan paikallisen Säästöpankin yhteyshenkilön kanssa sinulle sopivan tuoton ja riskinsietokykysi mukaan. Voit seurata sijoitustesi kehittymistä verkkopankissa. Sieltä löydät myös kuukausi- ja vuosiraportit sekä raportin verotusta varten.

Valitse neljästä eri rahastovarainhoidon rahastosta sinulle sopivin

Voit valita omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon neljästä eri varainhoitorahastosta, joita ovat Korkopainoinen, Tasapainoinen, Osakepainoinen ja Tuottohakuinen. Rahastot eroavat toisistaan riskiltään ja tuotto-odotukseltaan.  

 

Tutustu myös näihin

Säästöpankki Tasapainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka sijoitusten neutraalipaino on 50 % korko- ja 50 % osakerahastoihin. Sijoituskohteina ovat pääasiassa kansainväliset osake- ja korkomarkkinat.

Säästöpankki Korkopainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 80 % korkorahastoihin ja 20 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Tuottohakuinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osakemarkkinoille. Neutraalipaino rahastossa on 100 % osakerahastoihin.

Säästöpankki Osakepainoinen -rahasto

Erikoissijoitusrahasto, jonka neutraalipaino sijoituksissa on 20 % korko- ja 80 % osakerahastoihin. Rahasto sijoittaa varansa pääosin kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille.