Varainhoitovakuutus

Varainhoitovakuutus tarjoaa turvallisen tavan säästää ja sijoittaa. Se sopii yli 100 000 euron sijoitukselle. Saat yhdellä sopimuksella kokonaisvaltaisen ratkaisun vakuutussijoittamisen ja varainhoidon tarjoamiin etuihin.

Nainen istuu aurinkotuolissa roosa mekko päällään. Hän on luottavainen tulevaisuuden suhteen: tapahtui mitä tahansa, Säästöpankki on apuna.

helppo ja joustava tapa säästää sekä hallita huomattavaa varallisuutta.

asiantuntijamme auttaa sopivimman sijoituskohteen valinnassa.

tukee perintösuunnittelua ja sisältää aina henkivakuutusturvan.

Vaurastu ja hyödynnä Säästöpankin ammattilaisten apua 

Säästöpankkien varakkaammille asiakkaille tarkoitettu varainhoitovakuutus on säästöhenkivakuutus, jonka säästön tuotto ei ole asiakkaan tekemien yksittäisten rahastovalintojen varassa, vaan perustuu varainhoitajan tekemiin aktiivisiin valintoihin. Varainhoitovakuutuksen parhaita puolia ovat sen helppous ja vaivattomuus. Pitkäaikaiseen säästämiseen suunniteltu varainhoitovakuutus on turvallinen keino hoitaa huomattavaa, yli 100 000 euron varallisuutta. Voit hyödyntää varainhoidon ammattimaista markkinanäkemystä ja valita asiantuntijoiden avulla juuri sinulle sopivan riskiprofiilin ja sijoituskohteet.  Vakuutuksen arvo määräytyy valitsemasi sijoituskohteen perusteella. Tarkoituksena on kartuttaa varallisuuttasi valitsemallasi riskitasolla ja vapauttaa sinut jatkuvasta sijoitusten seuraamisesta sekä päivittäisestä päätöksenteosta. 

Valitse itsellesi sopivin sijoituskohde

Varainhoitovakuutuksen sijoituskohteet ovat Säästöpankin varainhoidon hallinnoimia sijoitussalkkuja tai Sp-Rahastoyhtiön sijoitusrahastoja.

Sijoitussalkut:

Valikoimasta löytyy sopivat sijoitussalkut niin varovaiselle kuin rohkeammallekin sijoittajalle. 
Sijoitussalkkua on mahdollista vaihtaa joustavasti, mikäli riskiprofiilisi muuttuu. Valitse asiantuntijamme avulla sopivin neljästä salkkuvaihtoehdosta: 

  • Korkopainoinen
  • Tasapainoinen
  • Osakepainoinen
  • Tuottohakuinen. 

varainhoitovakuutus

Sijoitusrahastot:

Valittavana on tällä hetkellä Sp-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia rahastoja. Voit valita sijoituskohteet oman riskiprofiilisi mukaan korkorahastojen, yhdistelmärahastojen tai osakerahastojen joukossa. Valinnassa sinulla on apunasi Säästöpankin asiantuntijan ammattitaito. Voit myös vaihtaa sijoitusrahastoja joustavasti sijoituskohteissasi.

Joustoa elämäntilanteidesi mukaan

Varainhoitovakuutus on pidempiaikainen toistaiseksi voimassa oleva sijoitus, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit nostaa vakuutussäästöä käyttöösi silloin, kun sille on tarvetta. 

Vakuutuksen pääomaa on myös mahdollista kasvattaa lisämaksuilla. Minimisuuruus lisämaksuille on 10 000 euroa. 

Varainhoitovakuutuksen verotus vasta säästöjä nostettaessa

Varainhoitovakuutus on verotuksellisesti järkevä sijoitus. Toisin kuin monen muun sijoituksen kohdalla, sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa. Verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutusturvan

Henkivakuutusturva tuo läheisillesi taloudellista turvaa. Kuolemantapauksessa vakuutussäästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille.

Lisätiedot:

Varainhoitovakuutus Tuoteseloste
Varainhoitovakuutus Vakuutusehdot
Varainhoitovakuutus Hinnat

Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus

Avaintietoasiakirja - Korkopainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Tasapainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Osakepainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Tuottohakuinen salkku

Tutustu myös näihin

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava tapa säästää. Voit säästää haluamasi summan kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan. Kertyneitä varoja voit nostaa, kun niitä tarvitset.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14