Varainhoitovakuutus

Varainhoitovakuutus tarjoaa turvallisen tavan säästää ja sijoittaa. Se sopii yli 100 000 euron sijoitukselle. Saat yhdellä sopimuksella kokonaisvaltaisen ratkaisun vakuutussijoittamisen ja varainhoidon tarjoamiin etuihin.

Nainen istuu aurinkotuolissa roosa mekko päällään. Hän on luottavainen tulevaisuuden suhteen: tapahtui mitä tahansa, Säästöpankki on apuna.
check

helppo ja joustava tapa säästää sekä hallita huomattavaa varallisuutta.

check

asiantuntijamme auttaa sopivimman varainhoitosalkun valinnassa.

check

tukee perintösuunnittelua ja sisältää aina henkivakuutusturvan.

Vaurastu ja hyödynnä Säästöpankin ammattilaisten apua 

Säästöpankkien varakkaammille asiakkaille tarkoitettu varainhoitovakuutus on säästöhenkivakuutus, jonka säästön tuotto ei ole asiakkaan tekemien yksittäisten rahastovalintojen varassa, vaan perustuu varainhoitajan tekemiin aktiivisiin valintoihin.

Varainhoitovakuutuksen parhaita puolia ovat sen helppous ja vaivattomuus. Pitkäaikaiseen säästämiseen suunniteltu varainhoitovakuutus on turvallinen keino hoitaa huomattavaa, yli 100 000 euron varallisuutta. Voit hyödyntää varainhoidon ammattimaista markkinanäkemystä ja valita asiantuntijoiden avulla juuri sinulle sopivan riskiprofiilin ja sijoitussalkun. 

Vakuutuksen arvo määräytyy valitsemasi sijoitussalkun perusteella. Tarkoituksena on kartuttaa varallisuuttasi valitsemallasi riskitasolla ja vapauttaa sinut jatkuvasta sijoitusten seuraamisesta sekä päivittäisestä päätöksenteosta. 

Valitse itsellesi sopivin varainhoitosalkku

Valikoimasta löytyy sopivat sijoitussalkut niin varovaiselle kuin rohkeammallekin sijoittajalle. 
Sijoitussalkkua on mahdollista vaihtaa joustavasti, mikäli riskiprofiilisi muuttuu. Valitse asiantuntijamme avulla sopivin neljästä salkkuvaihtoehdosta: 

  • Korkopainoinen
  • Tasapainoinen
  • Osakepainoinen
  • Tuottohakuinen. 

varainhoitovakuutus

Joustoa elämäntilanteidesi mukaan

Varainhoitovakuutus on pidempiaikainen toistaiseksi voimassa oleva sijoitus, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit nostaa vakuutussäästöä käyttöösi silloin, kun sille on tarvetta. 

Vakuutuksen pääomaa on myös mahdollista kasvattaa lisämaksuilla. Minimisuuruus lisämaksuille on 10 000 euroa. 

Varainhoitovakuutuksen verotus vasta säästöjä nostettaessa

Varainhoitovakuutus on verotuksellisesti järkevä sijoitus. Toisin kuin monen muun sijoituksen kohdalla, sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa. Verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutusturvan

Henkivakuutusturva tuo läheisillesi taloudellista turvaa. Kuolemantapauksessa vakuutussäästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille.

Lisätiedot:

Varainhoitovakuutus Tuoteseloste
Varainhoitovakuutus Vakuutusehdot
Varainhoitovakuutus Hinnat

Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus
Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus Osakepainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitovakuutus Tuottohakuinen

Avaintietoesite - Korkopainoinen salkku
Avaintietoesite - Tasapainoinen salkku
Avaintietoesite - Osakepainoinen salkku
Avaintietoesite - Tuottohakuinen salkku

Tutustu myös näihin

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Autovakuutus

Mittari-autovakuutus on edullisempi vakuutus vähän autoilevalle. Saat etua, jos ajat keskimäärin enintään 55 km päivässä. Muistathan myös kattavan kasko-vakuutuksen.

Kotivakuutus

Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinulle räätälöitävissä. Saat –20 % vapaaehtoista vakuutuksista, jos olet Säästöpankin asiakas ja ostat vakuutuksen Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta. Koodi: S10P.

Moottoripyörävakuutus

Hanki kattava moottoripyörävakuutus Säästöpankin vakuutuksilta. Säästöpankin asiakkaana saat 20 % edun ostaessasi vapaaehtoisen vahinkovakuutuksen verkkokaupasta. Tutustu myös kahteen kaskopakettiimme.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14
...