Varainhoitokapitalisaatio

Haetko yrityksellesi keinoja hallita sijoitusvarallisuutta pitkäjänteisesti? Varainhoitokapitalisaatioon on valittavissa neljä sijoitussalkkua yrityksesi tuotto-odotuksen ja riskinsietokyvyn mukaisesti. Kysy lisää omasta pankistasi.

check

Varainhoitokapitalisaatio on tehokas tapa hallita yrityksesi varoja. Sopimus tehdään yli 100 000 euron sijoitukselle.

check

Valikoimassa on neljä erilaista sijoituskoria. Sijoituskohteiden osto ja myynti ilman välitöntä veroa.

check

Varainhoitokapitalisaatio luetaan yleensä yhtiön nettovarallisuuteen, mahdollinen tappio on vähennyskelpoinen verotuksessa.

Varainhoitokapitalisaatio pitkäaikaiseen sijoittamiseen

Varainhoitokapitalisaatio tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Se on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa varallisuutta ammattimaisesti valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti. Sijoitus kasvaa valitun sijoituskohteen arvonkehityksen mukaisesti. Varainhoitokapitalisaatio tarjoaa varainhoitoa yli 100 000 euron sijoitukselle. 

Monipuoliset sijoituskohteet

Valikoimassamme on neljä varainhoitosalkkua, joiden tavoitteena on aktiivisella salkunhoidolla tuottaa vertailuindeksiään parempaa tuottoa. Tuotto ei ole yksittäisten rahastovalintojen varassa, vaan perustuu varainhoitajan aktiivisiin valintoihin. Sijoitussalkuissa hyödynnetään monivarainhoitajaperiaatetta, joten saat käyttöösi laajan asiantuntemuksen.
 

Säästöpankin asiantuntijan avustuksella voit valita sijoitussalkkujen valikoimasta yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valinnassa huomioidaan tuotto-odotus ja yrityksellesi sopiva riskitaso. Sijoituskoreja hallinnoi kotimainen, Säästöpankkien omistama Sp-Rahastoyhtiö.

Valittavat varainhoitosalkut

  • Korkopainoinen
  • Tasapainoinen
  • Osakepainoinen
  • Tuottohakuinen 
 
Lisäksi valikoimassa on Vuosituotto-vaihtoehto, jossa tuotto muodostuu vuosikorosta ja lisäkorosta.
Sijoitussalkkua voi tarvittaessa vaihtaa tavoitteen ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. Vakuutukseen voi kerralla sisältyä vain yksi sijoitussalkku tai Vuosituotto-sijoituskohde. 

Varainhoitokapitalisaation verotus

Varainhoitokapitalisaatio luetaan yleensä yhtiön nettovarallisuuteen. Mahdollinen tappio on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa. Yleishyödyllisille säätiöille ja yhdistyksille sekä kunnille ja seurakunnille tuotto on pääsääntöisesti verovapaata.


Lisätiedot:

Varainhoitokapitalisaatio Tuoteseloste
Varainhoitokapitalisaatio Vakuutusehdot
Varainhoitokapitalisaatio Hinnasto


Avaintietoasiakirja - Varainhoitokapitalisaatio Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitokapitalisaatio Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitokapitalisaatio Osakepainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitokapitalisaatio Tuottohakuinen

Tutustu myös näihin

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...