Varainhoitokapitalisaatio

Haetko yrityksellesi keinoja hallita sijoitusvarallisuutta pitkäjänteisesti? Varainhoitokapitalisaatioon on valittavissa erilaisia sijoituskohteita yrityksesi tuotto-odotuksen ja riskinsietokyvyn mukaisesti. Kysy lisää omasta pankistasi.

Säästöpankin brändikuva: puinen kolikko.

Varainhoitokapitalisaatio on tehokas tapa hallita yrityksesi varoja. Sopimus tehdään yli 100 000 euron sijoitukselle.

Valikoimassa on neljä erilaista sijoituskoria sekä sijoitusrahastoja. Sijoituskorissa olevien kohteiden osto ja myynti ilman välitöntä veroa.

Varainhoitokapitalisaatio luetaan yleensä yhtiön nettovarallisuuteen, mahdollinen tappio on vähennyskelpoinen verotuksessa.

Varainhoitokapitalisaatio pitkäaikaiseen sijoittamiseen

Varainhoitokapitalisaatio tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Se on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa varallisuutta ammattimaisesti valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti. Sijoitus kasvaa valitun sijoituskohteen arvonkehityksen mukaisesti. Varainhoitokapitalisaatio tarjoaa varainhoitoa yli 100 000 euron sijoitukselle. 

Monipuoliset sijoituskohteet

Varainhoitokapitalisaation sijoituskohteet ovat Säästöpankin varainhoidon hallinnoimia sijoitussalkkuja tai Sp-Rahastoyhtiön sijoitusrahastoja.

 

Sijoitussalkut:

Valikoimassamme on neljä varainhoitosalkkua, joiden tavoitteena on aktiivisella salkunhoidolla tuottaa vertailuindeksiään parempaa tuottoa. Tuotto ei ole yksittäisten rahastovalintojen varassa, vaan perustuu varainhoitajan aktiivisiin valintoihin. Sijoitussalkuissa hyödynnetään monivarainhoitajaperiaatetta, joten saat käyttöösi laajan asiantuntemuksen.
 
Säästöpankin asiantuntijan avustuksella voit valita sijoitussalkkujen valikoimasta yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valinnassa huomioidaan tuotto-odotus ja yrityksellesi sopiva riskitaso. Sijoituskoreja hallinnoi kotimainen, Säästöpankkien omistama Sp-Rahastoyhtiö.

Valittavat varainhoitosalkut

  • Korkopainoinen
  • Tasapainoinen
  • Osakepainoinen
  • Tuottohakuinen 
Lisäksi valikoimassa on Vuosituotto-vaihtoehto, jossa tuotto muodostuu vuosikorosta ja lisäkorosta.
Sijoitussalkkua voi tarvittaessa vaihtaa tavoitteen ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. Vakuutukseen voi kerralla sisältyä vain yksi sijoitussalkku tai Vuosituotto-sijoituskohde. 

 

Sijoitusrahastot:

Valittavana on tällä hetkellä Sp-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia rahastoja. Sijoituskohteet voi valita riskiprofiilin mukaan korkorahastojen, yhdistelmärahastojen tai osakerahastojen joukossa. Valinnassa yritykselläsi on apuna Säästöpankin asiantuntijan ammattitaito. Sijoitusrahastoja voi myös vaihtaa joustavasti.

Varainhoitokapitalisaation verotus

Varainhoitokapitalisaatio luetaan yleensä yhtiön nettovarallisuuteen. Mahdollinen tappio on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa. Yleishyödyllisille säätiöille ja yhdistyksille sekä kunnille ja seurakunnille tuotto on pääsääntöisesti verovapaata.
 
Voit tehdä muutoksia varainhoitokapitalisaatiosopimuksesi sijoitusten painotukseen ilman veroseuraamuksia. 

Lisätiedot:

Varainhoitokapitalisaatio Tuoteseloste
Varainhoitokapitalisaatio Vakuutusehdot
Varainhoitokapitalisaatio Hinnat

Avaintietoasiakirja - Varainhoitokapitalisaatio

Avaintietoasiakirja - Korkopainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Tasapainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Osakepainoinen salkku
Avaintietoasiakirja - Tuottohakuinen salkku

Tutustu myös näihin

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava tapa säästää. Voit säästää haluamasi summan kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan. Kertyneitä varoja voit nostaa, kun niitä tarvitset.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14