• Sijoittamisen ratkaisut yrittäjille

    Millaiset sijoitusratkaisut sopivat yrityksellesi – ja sinulle itsellesi yrittäjänä parhaiten? Me autamme sinua kokonaisuuden rakentamisessa ja matkalla kohti vaurastumista.

Katso, miten sinä voit säästää

Minkälaista säästämistä tai sijoittamista sinä suunnittelet? Testaa säästölaskurin avulla eri vaihtoehtoja, ja katso kuinka kuukausittain säästettävä summa, tuotto-odotus ja säästämisaika vaikuttavat säästöjen kertymiseen. Lisää säästölaskuriin tavoitteesi, ja katso tulos.

Sijoittamisen ja varainhoidon ratkaisut yrittäjille

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Sijoitustilit yrityksille

Sijoitustileillä saat yrityksesi varoille vakaan ja turvallisen korkotuoton.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Ajankohtaista

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14