Sijoittamisen ratkaisut yrittäjille

Millaiset sijoitusratkaisut sopivat yrityksellesi – ja sinulle itsellesi yrittäjänä parhaiten? Me autamme sinua kokonaisuuden rakentamisessa ja matkalla kohti vaurastumista. Yrittäjä, tervetuloa sparraamaan!
Säästä tulevaisuuttasi varten Säästöpankissa.

Sijoittamisen ja varainhoidon ratkaisut yrittäjille

Sijoitustilit yrityksille

Sijoitustileillä saat yrityksesi varoille vakaan ja turvallisen korkotuoton.

Osakkeet

Osakkeilla saat yrityksesi ylimääräisille varoille pitkällä aikavälillä hyvät tuottomahdollisuudet.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Metsäsijoittaminen

Metsä on matalariskinen sijoituskohde. Metsän hyvä hoito ja voittojen järkevä sijoittaminen parantavat tuottomahdollisuuksiasi.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

...

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14