• Sijoittamisen ratkaisut yrittäjille

    Millaiset sijoitusratkaisut sopivat yrityksellesi – ja sinulle itsellesi yrittäjänä parhaiten? Me autamme sinua kokonaisuuden rakentamisessa ja matkalla kohti vaurastumista.
  • Rahastomerkinnät digissä nyt 0 €!

    200-vuotisjuhlaetumme saat 1.8.–31.12.2022 kertaostot ja kaikki rahastosäästösopimuksen alaiset merkinnät 0 % merkintäpalkkiolla digikanavissa.
    200-vuotisjuhlaetumme saat 1.8.–31.12.2022 kertaostot ja kaikki rahastosäästösopimuksen alaiset merkinnät 0 % merkintäpalkkiolla digikanavissa.
 

Katso, miten sinä voit säästää

Minkälaista säästämistä tai sijoittamista sinä suunnittelet? Testaa säästölaskurin avulla eri vaihtoehtoja, ja katso kuinka kuukausittain säästettävä summa, tuotto-odotus ja säästämisaika vaikuttavat säästöjen kertymiseen. Lisää säästölaskuriin tavoitteesi, ja katso tulos.

Sijoittamisen ja varainhoidon ratkaisut yrittäjille

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Sijoitustilit yrityksille

Sijoitustileillä saat yrityksesi varoille vakaan ja turvallisen korkotuoton.

Metsäsijoittaminen

Metsä on matalariskinen sijoituskohde. Metsän hyvä hoito ja voittojen järkevä sijoittaminen parantavat tuottomahdollisuuksiasi.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Ajankohtaista

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14