• Sijoittamisen ratkaisut yrittäjille

    Millaiset sijoitusratkaisut sopivat yrityksellesi – ja sinulle itsellesi yrittäjänä parhaiten? Me autamme sinua kokonaisuuden rakentamisessa ja matkalla kohti vaurastumista.
    Säästöpankin brändikuva

Sijoittaminen kuuluu myös yrityksille 

Jääkö yrityksen tilille ylimääräisiä varoja? Mitä niille kannattaisi tehdä? Sijoittaminen kannattaa ottaa osaksi yrityksen toimintaa, esimerkiksi kassanhallinnan ratkaisullamme, Kassavahdilla, tilille kertyvien varojen sijoittaminen onnistuu automaattisesti.

Yrityspankki – rahoitus- ja sijoitusratkaisut yrityksille  

Yrityspankkipalvelu on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja kasvusta on asetettu tavoitteet. Tässä tilanteessa myös yrityksenä sijoittaminen tulee erityisen ajankohtaiseksi. Yrityspankki-asiakkuudesta ei veloiteta erillistä maksua.

 

Sijoittamisen ja varainhoidon ratkaisut yrittäjille

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Artikkeleita yrityksen sijoittamisesta

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14