Kassanhallinta

Sopivat tilit yritykselle, automaattinen katteensiirto ja kassavahti yrityksen kassan optimointiin - kassanhallintapalveluidemme avulla teet yrityksen kassanhallinnasta tehokasta, vaivatonta ja tuottavaa.

Säästöpankin brändikuva

Varmista yrityksen maksuvalmiuden seuranta ratkaisuillamme.

Keskitä kassanhallintapalvelut, sujuvoitat arkea.

Tutustu myös kuukausimaksuttomaan kassavahtiin.

Maksuvalmius on liiketoiminnan kivijalka

Yrityksesi menestymisen kannalta ratkaisevaa on maksukyvyn eli likviditeetin varmistaminen. Kulut on saatava hoidettua vaihtelevissakin olosuhteissa. Se edellyttää paitsi nykyisen rahatilanteen aktiivista seuraamista, myös tulevan kehityksen ennakointia. Ylimääräisiä rahavaroja ei kannata makuuttaa maksuliiketilillä, vaan pistää ne tuottamaan tehokkaasti. Tämä onnistuu helposti kuukausimaksuttomalla ja automaattisella Kassavahdillamme. Tarvittaessa varat ovat taas nopeasti käytössäsi.

Räätälöidyt ratkaisut kassanhallintaan

Säästöpankista laajasta valikoimasta löydät ratkaisut niin päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseen kuin yli jäävien rahavarojen sijoittamiseen. Maksuliikennetili eli yritystili on yrityksesi maksuliikenteen hoidon perusta. Maksuliikennetilistä ja siihen liitettävistä palveluista räätälöidään kokonaisuus, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Kassavahti – tehokkaampaa kassavarojen käyttöä yritykselle

Kassavahti tuo tehoa yrityksen maksutiliin. Tietyn rajan ylittävälle summalle maksetaan parempaa korkoa ja päivittäiset tarpeet ylittävät kassavarat siirtyvät valittuun sijoitusrahastoon. Palvelua suositellaan yrityksille, joiden yritystilin keskisaldo on yli 100.000 euroa. Aloita yrityksen varojen järkevämpi sijoittaminen jo tänään!

Miten kassavahti toimii?

  • Yrityksen maksuliiketilille asetetaan korkoporras asiakkaan valitsemalle summalle, jonka jälkeen yritystilille maksettava korko nousee (1 kk euribor -0,25%).
  • Kun saldo ylittää tuotto-osalle määritellyn ylärajan, tämä osa siirretään kerran kuukaudessa tililtä yrityksen valitsemaan rahastoon. Palvelu on joustava ja sen voi laittaa myös tauolle, jos esimerkiksi yrityksellä on tulossa isompi kertainvestointi.
  • tarvittaessa rahastoon sijoitetut varat on helppo lunastaa takaisin yrityksen maksuliiketilille mobiili- tai verkkopankissa.

Kassavahdin hyödyt

  • tehokkaampi tapa hallita kassaa ja paremmat tuottomahdollisuudet – et tarvitse erillistä sijoitustiliä.
  • yritys voi itse päättää, mihin rahastoon ylijäämä sijoitetaan. Valitun rahaston menestystä ja tilitilanteen kehitystä voi seurata kätevästi mobiili- tai verkkopankissa.
  • saldontarkistuspäivä on itse määriteltävissä (1., 15. tai viimeinen päivä): näin juokseviin kuluihin, kuten palkanmaksuun, on aina tarvittavat rahat käytössä.
  • kun tilin saldo kasvaa, tilille maksettava korko nousee.
  • palvelu on kuukausimaksuton.

Yritystilin maksuliikeosa on koroton. Tuotto-osan korko on yhden (1) kuukauden euribor vähennettynä 0,25 % marginaalilla kuitenkin niin, että tuotto-osan korko on vähintään 0 % ja korkeintaan 6 %. Tilin tuotto-osa voi olla enintään maksuliikeosan suuruinen. Yritystilin korko lasketaan päiväsaldolle ja rahastosiirto toteutetaan kuukausittain ennalta määriteltynä päivänä.

Tahdotko optimoida yrityksen kassanhallintaa? Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa aika, niin löydetään yritykselle sopivimmat kassanhallinnan ratkaisut.