Säästöpankki Yrityspankki

Yrityspankki-asiakkaana saat asiantuntevaa, henkilökohtaista ja paikallista palvelua yritystoimintasi tueksi. Menestys on yhteinen tahtotila, johon meillä on rakennuspalikat: asiantuntemus, kokemus ja kattavat palvelut.

Henkilökohtainen yrityspankkiiri toimintasi tueksi.

Rahoitus ja varainhallinta tukemaan yrityksesi kasvua.

Saumaton yhteistyö lakipalveluiden ja Yksityispankin kanssa.

Säästöpankki Yrityspankki on palvelukokonaisuus Säästöpankkiryhmän pankkien yritysasiakkaille, jotka toiminnassaan tarvitsevat hieman enemmän: aktiivista yhteydenpitoa sekä luottamuksellista kumppanuutta. Yrityspankki-asiakkaana sinulle tarjotaan kattavien rahoitusratkaisujen lisäksi suunnitelmallisuutta tulevaisuuden kasvu silmällä pitäen.

Palvelukokonaisuus toimii parhaiten yrityksille, joiden liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja yhteinen tavoite kasvusta on asetettu. Yrityspankki-asiakkuus ei vaadi erillistä palvelusopimusta, eikä siitä veloiteta erillistä maksua.

Yrityspankki-asiakkaana sinulla on mahdollisuus liittyä myös Säästöpankki Yksityispankki -asiakkaaksi, jolloin saat oman yksityispankkiirin ja henkilökohtaista varainhoitoa. Yrityspankki ja Yksityispankki tekevät tiivistä yhteistyötä yrityksesi menestyksen ja parhaan palvelukokemuksen takaamiseksi.

Yrityspankki-asiakkaana saat

 • nimetyn asiakasvastaavan sekä asiakkuustiimin tuen
 • räätälöidyt rahoitusratkaisut kasvun ja investointien mahdollistamiseksi
 • työkalut tehokkaaseen kassanhallintaan mm. Kassavahti-palvelu
 • 1/2024 alkaen Säästöpankki Business Credit (Black) -kortin yrityksellesi sekä henkilöstöllesi*
 • yrityksen talouden tuokion sisältäen nykytilan läpikäynnin, tulevaisuuden suunnitelman ja tarvekartoituksen 
 • paikallisen asiantuntemuksen ja talouden valmennuksen yrityksen omistajille sekä henkilöstölle
 • pääsyn ajankohtaisiin tapahtumiin 
 • markkinakatsaukset ja yhteydenotot ajankohtaisista asioista.

Lisäksi sinulle ja perheellesi:

 • Säästöpankin Visa Gold Credit -kortti kattavin eduin*
 • kokonaisvaltaiset pankki- ja asiantuntijapalvelut
 • mahdollisuus Yksityispankki-asiakkuuteen
 • asuntolaina kilpailukykyiseen hintaan.

*Luoton saaminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää, yleistä luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja sekä Säästöpankkien Keskuspankin hyväksymää luottopäätöstä.

Kenelle Yrityspankki sopii?

Yrityspankki-palvelu on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on taloudellisesti kannattavaa ja yritys on kehittynyt sille tasolle, että se toiminnassaan tarvitsee laajempaa osaamista sekä pankin laajat yritysratkaisut käyttöönsä menestyksensä tueksi.

Yrityspankki auttaa, kun tahdot henkilökohtaista ja paikallista palvelua  luottamuksellisesti. Yrityspankkiirimme suhtautuvat yhtiöösi asiantuntevasti ja aktiivisesti sparraten. Pysyt ajan tasalla taloustilanteesta, sillä saat käyttöösi pääekonomistimme talouskatsaukset kuukausittain.

 

Haluan keskustella lisää Yrityspankista

Yrityksesi menestyksen palveluksessa

Menestys vaatii työtä, mutta myös luotettavan kumppanin liiketoiminnan tueksi. Kun osaamiseen yhdistetään kokemus ja paikallinen tuntemus, henkilökohtainen yhteys ja luottamus, on menestyksen ainekset kasassa. 

Tervetuloa yritysasiakkaaksi pankkiin, jossa tunnet menestyksesi taustajoukot nimeltä.
Säästöpankki Yrityspankki -logo.
Säästöpankki Yrityspankki -rahapuu.

Kannattavaa liiketoimintaa myös vuonna 2024 – Yrittäjän päivän webinaari 5.9.

Mitkä ovat tulevaisuuden taloushaasteet – kuka selviää, kuka kukoistaa? Vastauksen saat tutustumalla Säästöpankin Yrityspankkiwebinaariin.