Visa Gold Credit/Debit

Matkailijan ykköskortti – pääset lentokenttä-loungeihin ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta. Voit valita Gold-korttiin myös haluamasi kuvan.

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kortti sisältää matkavakuutuksen ja ostoturvavakuutuksen.
check

Luottoraja jopa 20 000 euroa.

check

Jatkuvasti voimassa oleva matkavakuutus, myös kotimaan matkoille.

check

Gold nyt myös haluamallasi kuvalla.

Säästöpankin Visa Gold-kortti – matkailijan ykköskortti

Visa Gold Credit/Debit -kortilla maksat kaupassa ja teet nostot automaateilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Teet kortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Kortin Credit-puolelta voit myös siirtää rahaa pankkitilillesi Säästöpankki mobiilisovelluksessa tai verkkopankissasi.

Visa Gold -kortissa on paljon rahanarvoisia etuja sinulle:

  1. Korttiisi on liitetty monipuolinen matkavakuutus, sekä hätäpalvelu, jonka avulla saat käteistä rahaa, mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla ollessasi. Matkavakuutus on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla.
  2. Visa Gold-kortilla sinulla on sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttä-loungeen. Voit käydä loungessa kaksi kertaa 12 kuukauden ajanjaksolla ilmaiseksi ja sen jälkeen maksat 28 euroa/käynti.
  3. Voit ansaita yhden Finnair Plus –palkintopisteen jokaisesta Säästöpankin Visa Goldin Credit-puolella käyttämästäsi eurosta. Etu on voimassa 1.6.2023 asti. Mahdollisuus lisätä Finnair Plus -ominaisuus uuteen haettavaan Gold-korttiin tai olemassa olevaan korttiin on päättynyt.
  4. Voit valita Visa Gold -korttiisi myös haluamasi kuvan. Kuvakortin saat tilattua verkkopankissa. Lue lisää.
  5. Visa Goldissa on myös ilmainen Ostoturvavakuutus. Vakuutus on voimassa yli 50 euroa maksaville tuotteille ja siitä korvataan tuotteen vahingoittuminen vakuutusehtojen mukaisesti 1000 euroon asti ja ilman omavastuuta. Lue lisää Ostoturvasta.
  6. Lisäksi voit liittää korttiin K-Plussa -ominaisuuden ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa-verkoston palveluissa. K-Plussa -ominaisuuden saat liitettyä korttiisi verkkopankissa. Lue lisää K-Plussasta.

 

Kun käytät korttia, valitset, veloitetaanko osto- tai nostotapahtuma pankkitililtäsi (Debit) vai luottokortilta (Credit). Muista myös, että lähimaksulla maksat nopeasti ja kätevästi maksimissaan 50 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi.

Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatilla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista ja R-Kioskeista.

Ajankohtaista

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14