Visa Gold Credit/Debit

Matkailijan ykköskortti - pääset lentokenttä-loungeihin, ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kortti sisältää matkavakuutuksen ja ostoturvavakuutuksen.
check

kortissa myös ostoturvavakuutus.

check

luottoraja jopa 20 000 euroa.

check

Voit maksaa ostoksesi heti tai käyttää kortin luotto-ominaisuutta.

Säästöpankin Visa Gold-kortti – matkailijan ykköskortti 

Visa Gold Credit/Debit -kortilla maksat kaupassa ja teet nostot automaateilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Teet kortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Kortin Credit-puolelta voit myös siirtää rahaa pankkitilillesi. 

Kun käytät korttia, valitset, veloitetaanko osto- tai nostotapahtuma pankkitililtäsi (Debit) vai luottokortilta (Credit). Lähimaksulla maksat nopeasti ja kätevästi korkeintaan 50 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi. Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatilla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista ja R-Kioskeista.  

Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden Visa Gold -korttiin ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa-verkoston palveluissa. Lue lisää K-Plussasta.

Korttiisi on liitetty monipuolinen matkavakuutus ja Ostoturvavakuutus, sekä hätäpalvelu, joka avulla saat käteistä rahaa, mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla ollessasi. 

Visa Gold-kortilla sinulla on sisäänpääsy yli 850 lentokenttä-loungeen. Voit käydä loungessa kaksi kertaa vuodessa ilmaiseksi ja sen jälkeen maksat 28 euroa/käynti.

Voit ansaita yhden Finnair Plus –palkintopisteen jokaisesta Säästöpankin Visa Goldin Credit-puolella käyttämästäsi eurosta. Voit liittää Finnair Plus -ominaisuuden korttiisi verkkopankissa.  

Luottoraja ja kortin myöntäminen

Gold-kortin ominaisuudet ja hinta

Ansaitse Finnair Plus –palkintopisteitä

Käytettävissäsi yli 850 lentokenttä-loungea 

Matkailijan turvana matkavakuutus

Ostoturvavakuutus

Kortin turva- ja käyttörajat käyttöä vastaaviksi

Visa Global Customer Assistance -palvelu palvelee aina

Hukkasitko korttisi? Toimi nopeasti

Tahdotko Visa Credit/Debit Gold -kortin?

Tutustu myös näihin

Visa Debit Online –kortti

Visa Debit Online on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi maksukortiksi.

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit on Säästöpankin asiakkaiden yleisin valinta. Luotto- ja pankkikortti samassa kortissa tuo joustavuutta ja valinnanvapautta maksuihin.

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...