Luottokortti

Luottokortti tuo joustoa elämääsi ja arjen rahoitustarpeisiin – ja on hyvä kumppani myös matkalla. Voit maksaa koko laskun kuukausittain kerralla pois tai lyhentää luottoa tasaisesti. Muista myös maksuvapaat kuukaudet!

Käyttämällä Säästöpankin maksukorttia arkesi helpottuu.

Vertaile luottokortteja 

Visa Credit/Debit -kortti on asiakkaidemme yleisin valinta. Voit liittää monipuoliseen pankki- ja luottokorttiisi myös rinnakkaiskortin vaikkapa kumppanillesi tai perheenjäsenellesi. Maksa ostoksia kaupassa tai verkossa ja nosta rahaa automaateista Suomessa ja ulkomailla pankki- tai luottokortin puolelta, sinä päätät. 

Visa Gold Credit/Debit -kortti sopii sinulle, joka tahdot kortiltasi vähän enemmän! Visa Goldissa on kaikki samat ominaisuudet kuin Säästöpankin Credit/Debit-kortissa. Lisäksi käytössäsi on yli 850 lentokenttien loungea, monipuoleinen matkavakuutus sekä hätäpalvelu – eli saat käteistä tai uuden kortin käyttöösi, mikäli korttisi varastetaan tai se katoaa ulkomaanreissusi aikana. Maksamalla matkailijan ykköskortilla, kerrytät samalla Finnair Plus -palkintopisteitä.

Luottokortin edut

- voit helposti tasata kuukauden kulujen ja menojen vaihtelua
- kohtuuhintainen ja vakuudeton tapa saada lisärahoitusta 
- kun maksat luottokorttilaskun aina kerralla pois, saat helposti noin kuukauden verran korotonta maksuaikaa
- pankkikorttia turvallisempi vaihtoehto verkko-ostoksilla. Kuluttajasuojalaki tuo turvaa luottokorttiostoksiin ongelmatilanteissa. 
- Säästöpankin luottokortteihin on liitetty ostoturvavakuutus, eli ilmainen vakuutus 90 päiväksi yli 50 euroa maksaville tuotteille.   

Hyödynnä Säästöpankin luottokorttien ilmainen ostoturvavakuutus

Luottokortteihimme on liitetty ilmainen Ostoturvavakuutus. Kun ostat luotolla, saat yli 50 euron ostokseen, esimerkiksi kännykkään tai televisioon automaattisesti vakuutuksen. Vakuutus on voimassa 90 päivää ostopäivästä alkaen. 

Miten luottoa lyhennetään? Luottokortin maksuaika

Voit valita luottokorttiisi sinulle sopivan minimilyhennyksen sekä eräpäivän. Visa-lasku tulee kerran kuukaudessa ja voit itse päättää, maksatko koko luoton kerralla pois, ainoastaan minimilyhennyksen tai jotain noiden kahden väliltä. Sinulla on myös vuosittain mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen, kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla peräkkäin.   

Luottokortin saaminen – kuka voi saada luottokortin Säästöpankista? 

Voit saada luottokortin Säästöpankista, kun olet vähintään 18-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot. Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea luottokorttia suoraan verkkopankissasi, muissa tapauksissa ota yhteyttä pankkiin.      

Luottokortti opiskelijalle

Luottokortti helpottaa myös opiskelijan elämää kummasti! Jos olet täyttänyt 18 vuotta, opiskelet suomalaisessa yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on vähintään 50 opintopistettä suoritettuna, voit saada opiskelijan luottokortin 2000 euron luottorajalla.

Rinnakkaiskortti luottokorttiin

Rinnakkaiskortin voi saada 16 vuotta täyttänyt ja rinnakkaiskortteja voi liittää pääkorttiin korkeintaan kaksi. Kortinhaltijoilla on yhteinen luottoraja ja ostot/nostot laskutetaan pääkortinhaltijan Visa-laskulla. 

Luottokortti hukassa? Toimi nopeasti

Jos korttisi katoaa, ilmoita siitä heti sulkupalveluun (24 h/vrk):

Suomessa: 020 333
ulkomailta: +358 20 333

Tahdotko luottokortin Säästöpankista? Ota yhteyttä tai tee korttihakemus suoraan verkkopankissasi
...