Luottokortti

Luottokortti tuo joustoa elämääsi ja arjen rahoitustarpeisiin – ja on hyvä kumppani myös matkalla. Voit maksaa koko laskun kuukausittain kerralla pois tai lyhentää luottoa tasaisesti. Muista myös maksuvapaat kuukaudet!

Säästöpankin pankkikortilla ostosten tekeminen sujuu hyvin. Kortin luotto-omaisuutta nainen käyttää esimerkiksi matkavarauksissa, kaiken varalta.

Vertaile luottokortteja 

Visa Credit/Debit -kortti on asiakkaidemme yleisin valinta. Voit liittää siihen myös rinnakkaiskortin vaikkapa kumppanillesi tai perheenjäsenellesi. Maksa ostoksia kaupassa tai verkossa ja nosta rahaa automaateista Suomessa ja ulkomailla kortin Credit- tai Debit-puolelta, sinä päätät. 

Visa Gold Credit/Debit -kortti sopii sinulle, joka tahdot kortiltasi vähän enemmän! Visa Goldissa on kaikki samat ominaisuudet kuin Säästöpankin Credit/Debit-kortissa. Lisäksi käytössäsi on yli 850 lentokenttien loungea, monipuoleinen matkavakuutus sekä hätäpalvelu – eli saat käteistä, mikäli korttisi varastetaan tai se katoaa ulkomaanreissusi aikana.

Luottokortin edut

  • voit helposti tasata kuukauden kulujen ja menojen vaihtelua
  • kohtuuhintainen ja vakuudeton tapa saada lisärahoitusta 
  • kun maksat laskun aina kerralla pois, saat helposti noin kuukauden verran korotonta maksuaikaa
  • pankkikorttia turvallisempi vaihtoehto verkko-ostoksilla. Kuluttajasuojalaki tuo turvaa luottokorttiostoksiin ongelmatilanteissa. 
  • korttiin on liitetty ostoturvavakuutus
  • voit lisätä korttiin myös rinnakkaiskortin yli 16-vuotiaalle. Kortinhaltijoilla on yhteinen luottoraja ja ostot/nostot laskutetaan pääkortinhaltijan Visa-laskulla.

Hyödynnä ilmainen ostoturvavakuutus

Luottokortteihimme on liitetty ilmainen Ostoturvavakuutus. Kun ostat luotolla, saat yli 50 euron ostokseen, esimerkiksi kännykkään tai televisioon automaattisesti vakuutuksen. Vakuutus on voimassa 90 päivää ostopäivästä alkaen. 

Miten luottoa lyhennetään? Luottokortin maksuaika

Voit valita korttiisi sinulle sopivan minimilyhennyksen sekä eräpäivän. Visa-lasku tulee kerran kuukaudessa ja voit itse päättää, maksatko koko luoton kerralla pois, ainoastaan minimilyhennyksen tai jotain noiden kahden väliltä. Sinulla on myös vuosittain mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen, kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla peräkkäin.   

Kuka voi saada luottokortin Säästöpankista? 

Voit saada luottokortin Säästöpankista, kun olet vähintään 18-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot. Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea luottokorttia suoraan verkkopankissasi, muissa tapauksissa ota yhteyttä pankkiin.   

Opiskelijana voit saada luottokortin 2000 euron luottorajalla heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut kotimaisessa korkeakoulussa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lue lisää.

Luottokortti hukassa? Toimi nopeasti

Jos korttisi katoaa, ilmoita siitä heti sulkupalveluun (24 h/vrk):

Suomessa: 020 333
ulkomailta: +358 20 333

Tahdotko luottokortin Säästöpankista? Ota yhteyttä tai tee korttihakemus suoraan verkkopankissasi

Ajankohtaista