Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti on monipuolinen ja joustava pankki- ja luottokortti päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Säästöpankin brändikuva

asiakkaidemme yleisin valinta. voit liittää korttiin myös rinnakkaiskortin.

Luotto-ominaisuus tuo joustoa arkeesi. kysy myös maksuvapaista kuukausista.

mukana ilmainen ostoturvavakuutus luottokorttiostoksille.

Luottokortti ja pankkikortti – Visa Credit/Debit joustaa arjessasi 

Monipuolinen Visa Credit/Debit -kortti on asiakkaidemme yleisin valinta. Voit käyttää pankkikorttia tai luottokorttia ostostesi maksamiseen tai käteisen nostoon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortin Credit-puolelta voit myös siirtää rahaa pankkitilillesi.

Korttia käyttäessäsi valitset, veloitetaanko osto tai nosto Debit-puolelta (pankkitililtä) vai Credit-puolelta, jolloin Visa-laskun saatuasi voi päättää, hyödynnätkö korttisi maksuaika- tai luotto-ominaisuutta.

Lähimaksuominaisuudella maksat korkeintaan 50 euron ostot ja ne veloitetaan pankkitililtäsi. Debit-puolen single tap -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse syöttää korttia maksupäätteen sisään yli 50 euron ostoksissa, vaan voit käyttää korttia kuten lähimaksussa ja varmistaa maksun näppäilemällä PIN-koodin. Single tap -maksaminen onnistuu paikoissa, joissa maksupääte on single tap -tuettu.

Voit myös tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä.

Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden Visa Credit/Debit -korttiin ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa -verkoston palveluissa. Lue lisää K-Plussasta.

Ostojasi turvaa korttiin liitetty Ostoturvavakuutus.

 

Oletko opiskelija? Lue lisää opiskelijan luottokortista.

Ajankohtaista

Tutustu myös näihin

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

Visa Debit Online –kortti

Visa Debit Online on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi maksukortiksi.

Visa Credit/Debit Gold

Matkailijan ykköskortti – pääset lentokenttä-loungeihin ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

TalletusOtto

Talleta käteistä rahaa tilille helposti ja nopeasti.