Visa Debit Online

Visa Debit Online on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi maksukortiksi.

Säästöpankki - Visa Debit.

Turvallinen valinta lapselle ja nuorelle ensimmäiseksi maksukortiksi.

tapahtumakohtainen katevarmennus pitää tilitiedot aina ajan tasalla.

Voit vanhempana asettaa lapsesi kortille käyttörajoja ja seurata käyttöä omasta verkkopankistasi.

Visa Debit Online - pankkitiliisi reaaliaikaisesti kytketty automaatti- ja maksukortti

Visa Debit Online on Visa Electron -kortin korvannut automaatti- sekä maksukortti ja ominaisuuksiltaan samanlainen kuin Visa Electron -kortti. Nykyisille Visa Electron -kortinhaltijoille toimitetaan Visa Debit Online -kortti ennen Electron-kortin voimassaoloajan umpeutumista. Korttinumero ja PIN pysyvät samana kortin vaihtuessa Visa Debit Online -kortiksi. 

Visa Debit Online -korttia voit käyttää ostostesi maksamiseen kaupassa ja verkkokaupassa, sekä käteisen nostoon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Debit Online -kortti on kytketty pankkitiliisi reaaliaikaisesti, eli tilin kate varmennetaan jokaisen tapahtuman yhteydessä. Näin tilisi pysyy ajan tasalla jatkuvasti. 

Kortissa on lähimaksuominaisuus, jonka avulla maksat korkeintaan 50 euron ostot nopeasti ja kätevästi ilman tunnuslukua. Kortin single tap -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse syöttää korttia maksupäätteen sisään yli 50 euron ostoksissa, vaan voit käyttää korttia kuten lähimaksussa ja varmistaa maksun näppäilemällä PIN-koodin. Single tap -maksaminen onnistuu paikoissa, joissa maksupääte on single tap -tuettu. Voit tilata kortin myös ilman lähimaksuominaisuutta. 

Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista ja R-Kioskeista. 

Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden Visa Debit Online -korttiin ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa -verkoston palveluissa. Lue lisää K-Plussasta.

Debit Online -kortti voidaan myöntää myös lapselle

Säästöpankin Visa Debit Online -kortin saa 18-vuotta täyttänyt, mutta kortti voidaan myöntää vanhempien suostumuksella myös lapselle. Yli 15-vuotias voi hakea korttia itse, jos hänellä on tili ansiotuloja varten.
 

Tutustu myös näihin

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit on Säästöpankin asiakkaiden yleisin valinta. Luotto- ja pankkikortti samassa kortissa tuo joustavuutta ja valinnanvapautta maksuihin.

Visa Credit/Debit Gold

Matkailijan ykköskortti – pääset lentokenttä-loungeihin ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

TalletusOtto

Talleta käteistä rahaa tilille helposti ja nopeasti.