Luottokortti opiskelijalle

Voit saada luottokortin 2 000 euron luottorajalla heti, kun opiskelupaikka kotimaisessa korkeakoulussa on varmistunut. Säästöpankin Visa Credit/Debit -kortin luotto-ominaisuudella saat joustavuutta opiskelijan arkeen ja pika-apua yllättäviin kuluihin.

Säästöpankin brändikuva.

Säästöpankin Visa Credit/Debit on paras korttivalinta opiskelijalle.

Hyödynnä luottokortin puolen maksuvapaat kuukaudet ja saat lisäjoustoa opiskeluaikaan.

Ostaessasi kortin luotto-ominaisuudella esimerkiksi uuden kännykän tai television, saat tuotteelle automaattisesti vakuutuksen 90 päivän ajaksi ostopäivästä lähtien*

Opiskelijan luottokortista apua opiskeluaikaan 

Tarvitsetko joustoa omaan opiskelijabudjettiisi? Hae Säästöpankista opiskelijan luottokorttia jo tänään! Voit saada luottokortin 2000 euron luottorajalla heti, kun opiskelupaikasi on varmistunut kotimaisessa korkeakoulussa ja luottotietosi ovat kunnossa. 

Opiskelija, näin haet luottokorttia 

 • kirjaudu verkkopankkiin
 • valitse verkkopankin etusivulta “Hae korttia”
 • millaisen kortin tarvitset -kohdassa valitse Credit/Debit
 • Täytä hakemus huolellisesti. Sosioekonominen asema -kohtaan valitse “Opiskelija”
 • Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen toimita opiskelutodistus tai opintorekisteriotteesi joko verkkoviestin liitteenä verkkopankissa tai sähköpostitse luottokortit@saastopankki.fi
 • Saat päätöksen kortin myöntämisestä verkkopankkiisi.
Korttihakemuksen yhteydessä voit itse valita kortille haluamasi kuvan. Valitse sopiva Säästöpankin kuvagalleriasta tai tilaa kortti itse ottamallasi valokuvalla. Lue ohjeet kuvakortin tilaamiseen

Luottokortin käyttö opiskelijan arjessa

 • Kortin lähimaksuomaisuudella maksat jopa 50 euron ostokset. Ostokset veloitetaan aina kortin Debit-puolelta, eli suoraan pankkitililtäsi. 
 • Voit tehdä käteisnostoja sekä pankki- että luottotililtäsi Suomessa ja ulkomailla.
 • Käteisen nosto onnistuu myös oston yhteydessä kätevästi esimerkiksi K-ruokakauppojen kassalta.
 • Voit myös tehdä Visa-tilisiirtoja verkkopankissa suoraan luottotililtä käyttötilillesi.
 • Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaateilla. 

Visa-laskun maksaminen on joustavaa

Määritä itse maksusuunnitelma opiskelijan luottokortillesi

Laskun maksaminen on joustavaa, koska voit itse määritellä sinulle sopivan maksusuunnitelman. Valitse itsellesi sopiva minimilyhennys ja maksa 3 %, 10 %, 15 %, 20 % tai 100 % lyhennys käyttämästäsi luotosta. 

Valitse Visa-laskun eräpäivä 

Visa-laskun eräpäivä on kerran kuukaudessa. Voit itse valita, haluatko eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen pankkipäivän. Eräpäivänä valitset, maksatko koko laskun kerralla, ainoastaan minimilyhennyksen tai jotain minimilyhennyksen ja luoton kokonaissaldon väliltä. 

Hyödynnä maksuvapaat kuukaudet

Voit valita kaksi maksuvapaata kuukautta Visa-laskullesi kalenterivuoden aikana (ei peräkkäisiä kuukausia). Näinä kuukausina laskun minimilyhennys on 0 euroa.

Visa-luoton korko on 3 kuukauden euribor + 10,5 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,14 % (6/24). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen laskutuspalkkio 4 euroa ja oletettu, että säästöpankkikohtainen Visa Credit -luottokortin kuukausimaksu on 3 euroa, luottoaika on yksi vuosi, laskutuspalkkio pysyy samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, luottosopimuksen kestosta ja sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

*Korttiehdot ja täydelliset vakuutusehdot ostoturvavakuutuksesta puolestaan löydät kotisivuiltamme. Ostoturvavakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, www.AIG.fi, p. 020 619 8882.

Kiinnostuitko opiskelijan luottokortista? Jos olet jo asiakkaamme, hae luottokorttia verkkopankissa. Jos et vielä ole asiakkaamme, jätä yhteydenottopyyntö.

Lue lisää Säästöpankin Credit/Debit -kortista

;