Tee ostokset K-kaupassa tai R-Kioskeilla – ja nosta samalla rahaa

Miksi mennä kauppaa tai kioskia edemmäs pankkiautomaatille? Säästöpankin pankkikortilla voit nostaa rahaa R-Kioskeilla, K-kaupan ja Neste K-liikenneaseman kassalta samalla, kun teet ostoksesi.

isa ja poika ongella kesapaivana

Nosta rahaa suoraan pankkitililtäsi 

Nostot onnistuvat kaikilla Säästöpankin korteilla, jotka ovat yhteydessä pankkitiliisi. Mikäli käytössäsi on yhdistelmäkortti Credit/Debit, nosto oston yhteydessä tulee tehdä kortin Debit-puolelta.

Näin nostat rahaa kassalta

  • Ennen ostostesi maksamista ilmoita kassalla haluamasi nostosumma.
  • Hyväksy nosto korttisi PIN-luvulla, myös silloin kun loppusumma on alle 25 euroa.
  • Käteisnosto ja ostoksesi näkyvät eriteltyinä kuitillasi. Huomioithan, ettei kassalla pysty näkemään muita kortti- ja tilitietojasi. 

Nostot R-Kioskeilla, K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla ilman lisämaksua

Voit tehdä käteisnostoja R-kioskeilla, K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla. Kauppa ei peri käteisnostosta erillistä maksua. Kertanosto voi K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla olla enintään 200 euroa ja R-kioskeilla 50 euroa.

Kauppiaalla on tarvittaessa oikeus tilapäisesti rajoittaa käteisnostojen suuruutta. 

Nostot muissa kaupoissa 

Voit nostaa käteistä myös muissa kaupoissa ja kioskeissa Suomessa, jos kauppias tarjoaa palvelua. Käteisnosto on kauppiaan tarjoama palvelu ja hän on myös vastuussa siitä, että palvelu toimii. Yksittäisellä kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot.
Kategoriat
Koti, asuminen ja arki

Ajankohtaista