Nyppiikö nykyinen? Pankin vaihto on helppoa

Tahdo pankiltasi enemmän ja vaihda Säästöpankkiin – asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Jos haluat kilpailuttaa asuntolainasi, pääset täyttämään sen suoraan verkossa.

Hae asuntolainaa   Hae muuta lainaa

Jos olet kiinnostunut pankin vaihdosta, sujuvimmin pääset liikkeelle varaamalla ajan pankin asiantuntijalle puhelin- tai konttoritapaamiseen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit myös täyttää alla olevat tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Pankin vaihto on helppoa – hoidamme käytännön työt puolestasi 

Pankin vaihtaminen voi tuntua työläältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Halutessasi voit jättää kaikki käytännön järjestelyt meidän hoidettavaksemme. 

Lue lisää Finanssialan ohjeista tiliasioinnin siirrosta

Pankin vaihto mietityttää? Tässä esimerkkejä asiakkailtamme saamastamme palautteesta 

  • Erittäin hyvä, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Harmittaa, kun en ollut aikaisemmin hoksannut vaihtaa Säästöpankin asiakkaaksi! (2020)
  • Sijoitusneuvonta oli perusteellinen läpikäynti ja ehdotukset minulle sopivia. Suosittelen Säästöpankkia muillekin erityisesti silloin, kun valittavat muiden pankkien toiminnasta. (2019)
  • Arvostan asiakkaan kohtaamista sekä kuulemista. Ja niissä onnistutte hyvin! (2020)
  • Hyvää asiakaspalvelua ja halutaan asiakkaalle paras ratkaisu. (2020)
  • Tunnen itseni tervetulleeksi. Yritysneuvoja valmisteli asiat viimeisen päälle ennen tapaamista. Asiointi on helppoa ja suoraviivaista. (2020)
  • Erityinen kiitos loistavasta palvelusta hankalassa tilanteessa. Toiminta oli ripeää, selvittävää ja empaattista. Aion suositella pankkianne tuttavillenikin ja pysyä asiakkaananne tulevaisuudessakin! (2019)

 

Tervetuloa asiakkaaksemme! Tässä serenadi henkilökunnaltamme – haluamme asiakkaillemme vain parasta.