• Säästöpankki Mobiili -sovellus: Talouteni tilanne -näkymä.
  • Säästöpankki Mobiili

    Mobiilipankki kerää kehuja käyttäjiltä: esimerkiksi AppStoressa tuhansien käyttäjien keskiarvona on 4,4/5! (5/2023)
    Säästöpankin brändikuva
  • Chatbot-Miljo auttaa

    Miljo auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmatilanteissa. Aloita keskustelu klikkaamalla chat-ikonia oikeasta alalaidasta.
    The slider picture

Säästöpankki Mobiililla hoidat pankkiasiasi helposti ja turvallisesti

Säästöpankki Mobiililla voit hoitaa laajasti pankkiasioitasi, halusit sitten tarkistaa tilisi saldon tai aloittaa arvopaperisijoittamisen. Voit ladata Säästöpankki Mobiilin maksutta Android- ja iOS-laitteille.

Vinkkejä, miten saat Säästöpankki Mobiilista kaiken irti

Tiesithän jo näistä Säästöpankki Mobiilin ominaisuuksista?

Kortti kateissa? Voit itse sulkea korttisi tilapäisesti tai pysyvästi. Kun korttisi on löytynyt, onnistuu tilapäisen sulun avaaminen myös helposti Säästöpankki Mobiilissa.

PIN-koodi unohtunut? Voit tarkastaa korttisi PIN-koodin.

Lähdössä ulkomaille? Ennen ulkomaanmatkaa voit kätevästi muokata kortin käytön maarajoituksia ja käteisnostorajoja.

Tahdotko tietää tarkemmin mistä menosi ja tulosi koostuvat? Talouteni tilanne -ominaisuuden avulla näet taloutesi kokonaistilanteen graafina ja tarkemman luokittelun tilitapahtumista. Ominaisuus on käytössä täysi-ikäisillä henkilöasiakkailla.

Tahdotko tarkastella oman talouden kokonaistilannettasi helposti? Monipankkipalvelun avulla saat Säästöpankki Mobiilin näkyviin myös muissa pankeissa olevat tilisi ja korttisi.

Tahdotko maksaa puhelimella tai älykellolla? Liitä maksukorttisi Apple Payhin tai Google Payhin helposti Säästöpankki Mobiilin kautta.

Tarvitsetko taukoa lainanmaksuun? Tee lyhennysvapaahakemus lainaasi Säästöpankki Mobiilissa. Voit myös lisätä kortille maksuvapaita kuukausia tai muuttaa lyhennysprosenttia.

Yllättävä rahantarve? Hae vakuudetonta kulutusluottoa Säästöpankki Mobiilissa. Saat päätöksen ja rahat tilille pääsääntöisesti heti. Et tarvitse tähän vakuuksia tai takaajia.

 

Kuvalliset ohjeet mobiilipankin asentamiseen ja käyttämiseen

Säästöpankki Tunnistus -sovellus

Käyttääksesi Säästöpankki Mobiilia tarvitset myös Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen. Säästöpankki Mobiilia ei voi käyttää avaintunnuskortilla.

Säästöpankki Tunnistus -sovelluksella tunnistaudut turvallisesti verkossa valitsemallasi PIN-koodilla, sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella.
Säästöpankin brändikuva
Säästöpankin brändikuva

Säästöpankki Mobiilin opastusvideoita