Suositteluarvonnan voittaja Päivi Öling: Säästöpankista saan henkilökohtaista palvelua

Arvomme kaksi kertaa vuodessa 500 euron rahastopalkinnon meitä suositelleiden asiakkaidemme kesken. Kevään 2021 suositteluarvonnan voitto meni Päivi Ölingille. Hän asuu Mustasaaren kuntaan kuuluvassa Raippaluodossa.

Päivi Öling voitti 500 eurom rahastopalkinnon suositellessaan Säästöpankkia.
Suositteluarvonnan voittaja Päivi Öling.

Onnea voitosta Päivi! Miltäs nyt tuntuu? 

– Kiitos! Hyvältä tuntuu. Kun oma yhteyshenkilöni Leena soitti ja kertoi voitosta, en meinannut uskoa. En yleensä koskaan voita: viimeksi herkkukorin lapsena.

Mikä sai sinut suosittelemaan Säästöpankkia? 

– Vaihdoin Säästöpankkiin noin vuosi sitten. Edellisessä pankissa minua alkoi ärsyttää pankin kliinisyys: aina oli pakko olla yhteydessä netin kautta. Oman alueeni Säästöpankissa viehättää sen pienuus ja ihmisläheisyys. Minulla on Leenan suora numero puhelimessani. Hän tietää asiani, voin aina kysyä neuvoa ja halutessani mennä myös paikan päälle konttoriin.

Onko sinulla aiempaa kokemusta säästämisestä ja sijoittamisesta? 

– Ei sitten yhtään. Poikani on pitkän aikaa jo muistutellut, että rahaa ei kannattaisi pitää tilillä, vaan laittaa johonkin muuhun. En ole jaksanut asiaan perehtyä, joten se on jäänyt.

Tämä voitto tuli tosi hyvään tilanteeseen. Kävimme säästämisen asiantuntija Carinan kanssa eri vaihtoehtoja läpi ja hän selitti minulle, mitä mikin tarkoittaa. Innostuin säästämisestä! Laitoin kerralla jo vähän enemmän minulle sopivaan rahastoon ja tein myös kuukausisäästösopimuksen. Ilman voittoa en varmasti olisi saanut aikaiseksi aloittaa.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Mihin aiot säästää? 

– Minulla ei ole mitään tiettyä säästökohdetta mielessäni. Lähinnä tavoitteena on säästää vanhuuden turvaksi, jotta sitten eläkkeelläkin voisi elää hyvin ja olisi enemmän rahaa käytettävissä. Ja ehkäpä sitä voisi lähteä vaikka joskus käymään katsomassa olympialaisia. Työskentelen julkisella sektorilla ja eläkepäiviin on nyt vajaa kymmenen vuotta. 

Suuret onnittelut Päivi vielä uudemman kerran! Onnea ja menestystä tulevaisuuteesi. 

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia

Taru Kärpijoki: ”Olen tyytyväinen Säästöpankkiin ja ollut asiakkaana lapsesta saakka”

Yrittäjä Johanna Amnelin: Vasta Säästöpankissa olen saanut yrittäjälle myönteistä ja ymmärtävää palvelua.

Suulan kuusihenkinen perhe sai tahtomansa kodin Kaarolta: kaikille oma huone ja isälle man cave.

Kategoriat
Koti, asuminen ja arki Suosittelu Säästäminen ja sijoittaminen Yrittäjyys Nuoret

Ajankohtaista