Suositteluarvonnan voittaja Mika Kotilainen: täysin erilainen, oikeasti palveleva pankki

Vuoden 2023 jälkipuoliskon suositteluarvonnan voitti Mika Kotilainen Varsinais-Suomesta. Kotilainen on kokenut Säästöpankin tehokkaana ja erittäin palvelualttiina pankkina ja suosittelee pankkia mielellään.

Säästöpankin suositteluarvonnan voittaja Mika Kotilainen (oik.) ja Säästöpankin rahoitusasiantuntija Jani Parkkinen (vas.).
Säästöpankin rahoitusasiantuntija Jani Parkkinen ja suositteluarvonnan voittaja Mika Kotilainen.

Arvomme kaksi kertaa vuodessa rahastopalkinnon Säästöpankkia suositelleiden asiakkaidemme kesken. Vuoden 2023 toinen suositteluarvonta suoritettiin heti vuoden vaihteen jälkeen ja arpaonni suosi Mika Kotilaista.

Tyytyväinen asiakas oli iloinen arpaonnen osuttua kohdalle ja palkinnon lunastamiseksi sovittiin tapaaminen Salon konttorille. Rahoitusasiantuntija Jani Parkkinen otti voittajan vastaan ja palkintosummalle valittiin sopiva rahasto.

Asiakaskokemus Säästöpankista: Erinomaisen palvelun pankki

– Vuosi sitten, kun vaihdoin pankkia, laina-asia hoitui helposti, asiat edistyivät heti ja asioiden kanssa päästiin nopeasti eteenpäin. Ei ihan tavallista kaikissa pankeissa, toteaa Kotilainen.

– Säästöpankki erottui palvelevaksi ja täysin erilaiseksi pankiksi kuin millaiseksi normaalisti pankit koetaan. Muualla joutuu odottamaan ja jonottomaan. Säästöpankissa vastaukset tulivat heti, asiat etenivät koko ajan ja lainapäätös tuli nopeasti. Yhteydenottoihin vastattiin viipymättä tai viimeistään seuraavana päivänä. En ollut tottunut muissa pankeissa tuollaiseen palveluun. Asiat sujuivat ihan eri tavailla kuin ”normaalisti”, hän jatkaa.

‘’Säästän pitkäjänteisesti ja -aikaisesti, eikös niin kuulu tehdä?’’

Mika on toiminut toiminimiyrittäjänä kahden vuosikymmenen ajan ja kokemusta säästämisestä ja sijoittamisestakin on ehtinyt kertyä. Hänellä ei ole mielessään yhtä tarkkaa säästökohdetta, vaan monipuolisen ja pitkäjänteisen säästämisen tavoitteena on turvata vakaata taloudellista tulevaisuutta.

– Säästän pitkäjänteisesti ja -aikaisesti, eikös niin kuulu tehdä? Minulla on vuokratuloja, eläkesäästämistä, pienimuotoista osakesijoittamista sekä jatkuvaa kuukausittaista rahastosäästämistä. Rahastopalkinnollekin löydettiin sopiva rahasto, Kotilainen kertoo tyytyväisenä.

Onnea Mikalle ja taloudellista hyvinvointia tulevaisuuteen!

Tyytyväisten asiakkaiden pankki – Säästöpankki

Mika on yksi monista Säästöpankin tyytyväisistä asiakkaista, ja hänen mukaansa pankkivalinnalla voi olla suuri merkitys arjen sujuvuuteen ja taloudelliseen tulevaisuuteen.

Säästöpankki on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen henkilökohtaista ja sujuvaa palvelua – se on meille sydämen asia. Olemme saaneet tunnustusta alan parhaasta asiakasymmärryksestäasiakaspalvelumme valittiin vuoden 2023 parhaaksi! ja jaamme tuloksestamme myös hyvä tekemiseen.

Oletko sinäkin saanut mahtavaa palvelua ja tahtoisit myös ystäväsi kokevan vaivatonta ja yksilölliset tarpeet huomioivaa pankkipalvelua? Suosittele meitä! – voit voittaa Säästöpankin rahastopalkinnon (arvo 500 €).

Suosittele ja osallistu arvontaan       Tule asiakkaaksi

Kategoriat
Koti, asuminen ja arki Säästäminen ja sijoittaminen Yrittäjyys Suosittelu

Ajankohtaista