Suositteluarvonnan voittaja Tiina Murro: luotettavan yhteistyökumppanin tunnusmerkit täyttyvät Säästöpankissa

Arvomme puolivuosittain rahastopalkinnon Säästöpankkia ystävälleen suositelleiden asiakkaidemme kesken. Tänä keväänä onnetar suosi monialayrittäjää Tiina Murroa Lahdesta. Voittopotin sijoitussuunnitelma hoidettiin yhdessä varainhoidon asiantuntijan kanssa.

Säästöpankin suositteluarvonnan voittaja Tiina Murro ja Säästöpankin asiakkuuspäällikkö Joonas Peltoniemi konttoritapaamisessa.
Suositteluarvonnan voittaja Tiina Murro ja Säästöpankin asiakkuuspäällikkö Joonas Peltoniemi.

Suosittelukampanjan voittaja Tiina Murro on lahtelainen monialayrittäjä. Hän oli erittäin otettu voitosta ja pankkitapaaminen palkintorahastojen valintaan hoitui tutussa konttorissa, tutun asiantuntijan kanssa.

Tutun suosittelijan vinkki johti Säästöpankkiin

Tiinan yhteistyö Säästöpankin kanssa alkoi kesällä 2022 ja ensimmäinen kohtaaminen Säästöpankin edustajan kanssa oli paikallisen BNI-verkoston tapaamisessa.

Syksyllä 2022 tuli ajankohtaiseksi yrityskaupan toteuttaminen ja toiselta Säästöpankin yritysasiakkaalta saadun suosittelun perusteella Tiina otti yhteyttä asiakkuuspäällikkö Joonas Peltoniemeen.

Nimetty yhteyshenkilö vaikutti pankin valintaan

Päätös siirtyä Säästöpankin asiakkaaksi oli helppo sillä ihmisläheisyys, selkokielisyys ja asioiden etenemisestä tiedottaminen ovat arvoja, joita Tiina pitää luotettavan yhteistyökumppanin tunnusmerkkeinä. Myös nimetyn yhteyshenkilön tärkeys oli merkittävä asia asioinnin siirtämiselle Säästöpankkiin.

Säästäminen osana arkea ja katse kohti unelmia

Säästämisen tärkeys on tuttua Tiinalle jo kotikasvatuksen kautta, sillä äiti oli palkanlaskija. Korona-aika osoitti, kuinka tarpeellista ”puskurirahan” olemassaolo on. Yksinyrittäjänä ja kolmen lapsen perheessä eteen tulee aina yllättäviä menoja ja tilanteita.

500 euron voittopotti sijoitettiin Säästöpankin rahastoihin ja sijoitussuunnitelma tehtiin yhdessä asiantuntijan kanssa. Tiinan sijoituksissa ei ole aikaisemmin ollut rahastoja, joten hän lähtee mielenkiinnolla seuraaman rahastojen markkinakehitystä.

Tulevaisuuden suunnitelmissa Tiinalla on löytää unelmien omakotitalo ja kasvattaa yritysliiketoiminta sellaiseksi, että eläkeiän lähestyessä on mitä realisoida.

Säästöpankki toivottaa onnea voittajalle ja menestystä koti- ja yritysunelmille!

Tahdotko sinäkin suositella Säästöpankkia?

Tahdotko ystävällesikin henkilökohtaista ja paikallista pankkipalvelua? Vinkkaa meille ystävästäsi arvontalomakkeen kautta ja osallistut 500 euron rahasto-osuuksien arvontaan. Arvonta suoritetaan kaksi kertaa vuodessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia

Jani Ahlqvist: Aina on asiat saatu hoidettua

Päivi Öling: Säästöpankista saan henkilökohtaista palvelua

Yrittäjä Johanna Amnelin: Vasta Säästöpankissa olen saanut yrittäjälle myönteistä ja ymmärtävää palvelua

Taru Kärpijoki: Olen tyytyväinen Säästöpankkiin ja ollut asiakkaana lapsesta saakka

Kategoriat
Yrittäjyys Koti, asuminen ja arki Säästäminen ja sijoittaminen Nuoret Suosittelu

Ajankohtaista