Visa Business Credit – luottokortti yritykselle

Luottokortti yritykselle helpottaa työntekijöiden ja yrityksen välistä arkea. Yrityksen luottokortin, Säästöpankki Visa Business Creditin, luottoraja on 2 000 – 30 000 euroa. Luottokortti on tarkoitettu Säästöpankin nykyisille yritysasiakkaille. Jos et vielä ole asiakkaamme, lue lisää Tule yritysasiakkaaksi -sivulta.

Visa Business Credit -kortti.

Mahdollisuus myös pidempään maksuaikaan.

Luottokortilla maksat helposti työhön liittyvät kulut, kuten matkakulut.

Visa Business Credit sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Visa Business Credit on nyt täällä! Säästöpankin valikoimiin on tullut yritysasiakkaille tarkoitettu luottokortti. Aloita tekemällä korttihakemus. Huomaathan, että yrityksen luottokortti on tarkoitettu vain Säästöpankin yritysasiakkaille. Jos et vielä ole yritysasiakkaamme, lue täältä asiakkuudesta Säästöpankissa ja soita asiakaspalveluumme.

Luottokortti yritykselle – Suomessa ja maailmalla

Säästöpankki Visa Credit kuuluu kansainväliseen ja laajaan Visa-verkostoon. Korttimaksamisen ja verkko-ostamisen lisäksi voit tehdä sillä myös käteisnostoja, määritellyn vuorokautisen automaattinostorajan puitteissa. Automaattinostot voi myös estää yrityskortilla kokonaan halutessa.

Verkko-ostot vahvistat kätevästi joko Säästöpankin pankkitunnuksilla tai yrityskortin tekstiviestivahvistus-palvelussa.

Mobiilimaksamisen ratkaisut, Apple Pay, Google Pay ja Garmin Pay, tuomme tarjolle kevään 2024 aikana.

Yrityksen luottokortti 2 000 – 30 000 euron luottorajalla

Luottokortin luottoraja on käytettävissä kaikkien kortinhaltijoiden kesken. Voit valita laskun eräpäiväksi kuukauden 15. tai viimeisen päivän. Luoton minimilyhennys on vähintään 10 %, kuitenkin vähintään 100 euroa. Luottoraja ei ole sidoksissa laskutuskauteen, vaan kaikki maksamattomat ostot ja käteisnostot voivat olla kuluvalta sekä aikaisemmilta kausilta yhteensä maksimissaan myönnetyn luottorajan suuruisia.

Yrityksen luottokortin korko ja kustannukset

Visa Business Credit -kortin luottokorko 3 kk euribor + 8,5 %, tilinhoitomaksu 5 euroa / kk. Lisäksi yrityksen luottokortin vuosimaksu 50 euroa/kortti, joka laskutetaan Visa-laskulla. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Yritysluottokortin hakeminen

Säästöpankin Visa Business Credit -luottokortti on tarkoitettu Säästöpankin yritysasiakkaille. Korttia voi hakea yrityksen täysi-ikäisille työntekijöille. Yrityksen ja kortinhaltijoiden asiakkuus on oltava samassa Säästöpankkiryhmän Säästöpankissa. Mikäli yrityksen työntekijällä ei vielä ole Säästöpankin asiakkuutta, häneen ollaan yhteydessä asiakkuuden avaamiseksi. Asiakkuus ilman lisäpalveluita on maksuton.

Yrityksen luottokortit osana kassanhallintaa

Yrityksen luottokorttia voi käyttää yhtenä keinona myös kassanhallinnan vaihteluiden tasauksessa. Mutta mitä yrityksen olisi hyvä muistaa kassanhallinnasta? Lue liiketoimintajohtaja Kalle Lepolan vinkit kassanhallinnan tehostamiseen.

Viisi syytä maksaa yritysostot luottokortilla

 1. Yritysluottokortti helpottaa kulujen hallintaa

  Säästöpankin Visa Business Credit helpottaa kulujen seurantaa ja hallintaa. Kortin laskutuksen avulla on helppo nähdä, mihin yritys on varoja käyttänyt. Tämä helpottaa budjetointia ja talouden seurantaa. Kirjanpidollisesti yritykseltä tulee tililtään vain yksi kirjaus laskun maksun yhteydessä – ei tapahtumakohtaista kirjausta kuten Debit-kortissa.

 2. Maksuajan pidentäminen – lyhytaikainen rahoitus, yritysluottokortilla vaikutat maksuaikaan

  Visa Business Credit -kortti antaa mahdollisuuden maksaa yrityksen ostokset myöhemmin. Voit nauttia jopa 40 päivän korottomasta maksuajasta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus maksaa yrityksen hankinnat luottosopimuksen mukaan kuukausittain.

 3. Turva yrityksen luottokorttiostoksille

  Luottokortilla maksaminen tuo turvaa ostoille, sillä voit saada rahasi takaisin, jos esimerkiksi tilaamaasi verkko-ostoa ei toimiteta tai se saapuu vahingoittuneena, tai mikäli matkatoimisto tai lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaa tai sen aikana.

 4. Joustavuus ja helppous

  Visan maailmanlaajuisen verkoston ansiosta Visa Business Credit -luottokortti toimii lähes jokaisella mantereella. Erityisesti verkkokaupoissa ja liikematkoilla Credit-ominaisuudella tehdyt ostot menevät yleensä ongelmitta läpi – turvallisesti.

 5. Työntekijöiden kulujen hallinta

  Visa Business Credit -luottokortti sopii yritysten omistajien lisäksi erinomaisesti myös yrityksen työntekijöille. Luottokorttilaskutuksen avulla voidaan hallita ja seurata liikematkojen ja muita yrityksen pienempiä kuluja.

Kiinnostuitko Säästöpankin Visa Credit-luottokortista ja yrityksesi on Säästöpankin nykyinen yritysasiakas? Hae luottokorttia tästä.

Jos et vielä ole asiakkaamme, voit tutustua Säästöpankkiin yritysasiakkaiden pankkina täältä.