Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava tapa säästää. Voit säästää haluamasi summan kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan. Kertyneitä varoja voit nostaa, kun niitä tarvitset.

Kun tahtoa löytyy, Säästöpankki ja Sp-Koti auttavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Nainen suhtautuu tulevaisuuteensa luottavaisesti.

Sopii aloittelevalle tai kokeneelle säästäjille sekä aktiivisijoittajalle.

Voit säästää haluamasi summan kuukausittain tai kerryttää säästöjä isommalla summalla kerralla.

Sisältää henkivakuutusturvan, joka mahdollistaa säästöjen maksamisen nimeämillesi edunsaajille tai kuolinpesälle.

Säästövakuutus - joustavaan säästämiseen 

Säästövakuutus on turvallinen ja joustava ratkaisu pitkäaikaiseen säästämiseen. Voit valita sinulle sopivimman riskitason vakuutussäästämiseen ja muuttaa vakuutukseen sisältyviä sijoituksiasi aina halutessasi. Säästövakuutukseen sisältyy myös henkivakuutusturva. 

Säästövakuutus on turvallinen vaihtoehto pitkäaikaiseen säästämiseen

Säästövakuutus yhdistää nimensä mukaisesti säästämisen ja vakuutuksen. Se sopii pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen ja sijoittamiseen. Voit säästää oman rahatilanteesi mukaan pikkuhiljaa kuukausittain tai isommalla kertasummalla. Alkuun pääset jo vaikka 50 eurolla kuukaudessa. Voit myös halutessasi pitää taukoa säästämisestä.

Säästövakuutus tarjoaa sinulle monia etuja

  1. Säästövakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle tai aktiivisijoittajalle. 
  2. Voit itse valita vakuutuksen sijoituskohteet omaan tarpeeseesi ja riskitasoosi sopivasti monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta tai hyödyntää Säästöpankin asiantuntijan apua.
  3. Voit seurata sijoituskohteidesi kehitystä ja vaihtaa sijoituskohteita ilman kuluja omassa verkkopankissasi. 
  4. Voit muuttaa säästövakuutuksesi maksusuunnitelmaa milloin tahansa. 
  5. Voit nostaa säästövakuutukseesi kertyneitä säästöjä, kun niitä tarvitset. 
  6. Sijoituskohteille muodostunutta tuottoa ei veroteta säästöaikana eikä sijoituskohteita vaihdettaessa. Maksat veroja vasta säästöjä nostaessasi tai vakuutuksen päättyessä.
  7. Säästövakuutukseen sisältyy aina vakuutussäästösi suuruinen henkivakuutusturva. Kuolemantapauksessa säästöjäsi vastaava korvaus maksetaan nimeämillesi edunsaajille tai kuolinpesälle.

Lue lisää Säästövakuutuksen eduista.

Näin saat Säästövakuutuksen

Ennen Säästövakuutuksen aloittamista Säästöpankin asiantuntija tekee Oman talouden tuokiossa kanssasi sijoittajaprofiilin kartoituksen, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen. Sijoituskohteet valitaan kartoituksen mukaan monipuolisista kotimaisista Sp-Rahastoyhtiön rahastoistamme.

Jos haluat toimia aktiivisena säästäjänä, voit hajauttaa säästöjä eri sijoituskohteisiin ja vaihdella sijoituskohteita itse. Voit valita sijoituskohteet sinua kiinnostavista rahastoista tai voit antaa varainhoitajamme tehdä työt puolestasi valitsemalla esimerkiksi Varainhoitajan Parhaat -sijoitussalkun, jolloin saat piensijoittajanakin aktiivista varainhoitoa säästöillesi. Tutustu Säästövakuutuksen sijoituskohteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa aika tapaamiseen konttorissa, puhelimessa tai verkossa, niin asiantuntijamme neuvovat sinua Säästövakuutuksen aloittamisessa.

Säästövakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.


Lisätietoja

Säästövakuutus Tuoteseloste
Säästövakuutus Vakuutusehdot
Säästövakuutus Hinnat

Avaintietoasiakirja Säästövakuutus
Avaintietoasiakirja - Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Tutustu myös näihin

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14