Oman talouden tuokio

Tahdotko saada kokonaisvaltaisen näkymän taloutesi eri osa-alueisiin nyt ja tulevaisuudessa? Varaa aika ilmaiseen Oman talouden tuokioon – ja otat samalla askeleen, jolla on vaikutusta pitkään.
Tahdolla on suuri merkitys onnistumisessa.

Me säästöpankissa välitämme sinusta. Olit sitten nuori tai varttuneempi, tahdomme auttaa sinua vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellisen hyvinvoinnin. 

Moni meistä tietää kuukausittaiset menonsa, mutta harva käyttää aikaa systemaattiseen tulevaisuutensa suunnitteluun ja siihen, miten omat tavoitteensa voisi järkevimmin toteuttaa. Meillä on kaiken tämän kartoittamiseen sekä suunnitteluun loistava ja havainnollinen työkalu, jota kutsumme Oman talouden tuokioksi. 

Mitä Oman talouden tuokio tarkoittaa käytännössä?

  • Oppiaksemme tuntemaan sinut, keskustelemme Oman talouden tuokiossa elämäsi eri osa-alueista, kuten perheestäsi, asumisestasi, harrastuksistasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. 
  • Käymme läpi myös taloutesi kokonaisuuden; tulot, menot, varat ja velat. 
  • Sen jälkeen suuntaamme katseet tulevaisuuteesi ja mietimme yhdessä, mitkä asiat kenties vaativat muutosta ja suunnitelmaa tavoitteidesi saavuttamiseksi.
  • Saatuamme piirrettyä kattavan kuvan tilanteestasi, tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva, kestävä ja pitkäjänteinen kokonaisratkaisu.

Lämpimästi tervetuloa Oman talouden tuokioon löytämään sinulle sopivimmat – ja joskus rohkeat ja yllättävätkin ratkaisut tavoitteidesi saavuttamiseen. Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen – puhelimessa, konttorilla tai verkossa.