Säästöpankki Kiinteistö -erikoissijoitusrahasto

Rakenna sijoitussalkkuasi kiinteistöillä! Uusi rahasto sijoittaa kiinteistömarkkinoille Suomessa ja muualla Euroopassa. Rahasto on ennakkomerkittävissä 24.12.2020 saakka, minimisijoitus 1000 euroa. Ennakkomerkinnän ajan merkintäpalkkio on 0 %.

Säästöpankin ratkaisuilla rakennat taloutesi perustan. Perustan rakentamisessa auttaa myös Sp-Koti-kiinteistönvälitysketju.
check

Helppo ja edullinen tapa päästä kiinni kiinteistösijoittamiseen.

check

Hyvä vaihtoehto sijoitussalkkusi hajauttamiseen.

check

Sijoituskohteiden valintakriteerinä mm. mahdollisimman tasaiset ja korkeat vuokratuotot.

Säästöpankki Kiinteistö -rahasto on vaihtoehto perinteisille osake- ja korkosijoituksille. Kiinteistöihin sijoittaminen tarjoaa mahdollisuuden vuosittaiseen tuotonmaksuun silloinkin, kun korot ovat muuten matalalla. Sijoitukset ovat pääsääntöisesti listaamattomissa erikoissijoitusrahastoissa sekä pörssilistatuissa kiinteistörahasto-osuuksissa (ETF (Exchange Traded Fund), REIT (Real Estate Investment Trust).

Sijoituskohteen edut: 

  • Tehokkaasti hajautettu. Laajalla hajautuksella, myös maantieteellisesti ja kiinteistörakenteellisesti, kohderiski on pienempi kuin kiinteistösijoittamisessa tyypillisesti. 
  • Tarkasti valitut kohderahastot. Houkuttelevan kohderahaston kiinteistösijoituksissa on hyvä sijainti, käyttötarkoitukseltaan erilaisia kiinteistöjä ja niissä on korkea ja tasainen vuokratuotto. Suosimme kohteita, joiden kulu- ja likviditeettirakenne on sijoittajalle edullinen.
  • Vastuullisuus huomioituna. Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme samoja korkeita vastuullisuuskriteereitä, joita itse noudatamme. Tulemme seuraamaan mm. sijoituskohteidemme sertifiointia (kuten BREEAM* ja LEED*) sekä energiatehokkuutta.

* BREEAM = Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method
** LEED = Leadership in Energy and Environmental Design

Uusi rahasto, ennakkomerkintäaikaa 24.12.2020 saakka 

Ennakkomerkintäaika: 2.11.–24.12.2020. Ensimmäinen arvonlaskenta tapahtuu 31.12.2020, jolloin myös rahaston toiminta alkaa. Ennakkomerkintäajan merkintäpalkkio on 0 %

Minimimerkintä: 1 000 euroa (myynti pelkästään Oman talouden tuokiossa sijoitusneuvonnan kautta, varaathan siis ajan tapaamiseen)
Hallinnointipalkkio: 1,50 % 
Merkintäpalkkio: 1 % (ennakkomerkintäaikana 0 %)
Lunastuspalkkio omistusajan mukaan: alle 1 vuosi 3 %, 1–3 vuotta 2 %, yli 3 vuotta 1 % 
Arvio juoksevista kuluista: 2,60 % 
Riskiluokka: 4 (asteikolla 1–7) 
Suositeltu vähimmäispitoaika: 5 vuotta

Rahaston seuraavat merkintäpäivät (+ pvm, jolloin sijoitettavien rahojen tulee olla Säästöpankki Kiinteistö -rahaston tilillä): 

31.12.2020 (24.12.2020) 
31.3.2021 (24.3.2021) 
30.6.2021 (23.6.2021) 
30.9.2021 (23.9.2021) 

Rahaston lunastuspäivät ovat kesä- ja joulukuun viimeisenä päivänä. Lunastustoimeksianto tulee toimittaa Rahastoyhtiölle vähintään kolme (3) kuukautta ja yksi (1) viikko ennen lunastuspäivää. 
 
Kiinnostuitko rahastosta? Varaa aika tapaamiseen.


Säästöpankki Kiinteistö -erikoissijoitusrahastoa hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy.

 
...